Deren Irmaginannesi bende arada bir saç kurutma makinesi ve süpürge sesi ile uyutanlardanım Appstore da bebek uyutucu diye bir uygulama var çeşitli sesler ninni vs var arayışta olanlara tavsiye ederim 😊
Kahvegerek Eve süpürge tutuyordum 3 aylık oğlumda ana kucağında izliyordu uyuyakalmış rastgele olan bi durum 🙄 bilinçli uyutmadım ama derin uykuya daldı
Irmaginannesi Kahvegerek aynen canim gercektekten çok faydası olduğuna inanıyorum bebisler bi anda sakinlesiyor☺
Irmaginannesi Busrakerem gerçekten öyle alıştırmak iyi mi bilmiyorum ama benimde kurtaricim ve çok ise yaradığı kesin😁
Kahvegerek Irmaginannesi ya öylede toz çıkıyor arka motorundan o yüzden aynı odadayken yapmıyorum ben
Irmaginannesi Aslında internetten fan sesi yazıp indirebilirsiniz hem bebeginiz toza maruz kalmamış olur bu sayede
Irmaginannesi Almilaninannesi bu fan sesinden sıkılmıstim bide saç kurutma makinesi sesini dinletiyim en iyisi😀
Almilaninannesi 😄😄 inan hepsi aynı bir müddet sonra kafa beyin kalmıyor🤯🤯... mesela şu an minnoşumu uyutuyorum saç kurutma sesi eşliğinde 🙃 ama olsun yeterki mışıl mışıl uyusunlar dimi;)