Glcnlts Kizlar iyice paranoyak oldum onune cikan herseyde kuf oluyor avakadoda bile hicbhirsey yemek istemiyorum
Glcnlts Unknown hersey dolapta ama anlamadim avakado kirmizi biber dolapta sebzelikte poset iceriisnde. Kuflu birsey yemekten korkuyorum bebeklge zararli olur die ben cekindikce o onume cikiyor
Unknown Glcnlts Poşet nemlenip çürümelerine sebep olabiliyor. Bunun için bez tahsis edip , sebze çekmecesinde bez içerisinde muhafaza edebilirsin, hava aldığı için küf olmaz. Ama en güzeli az alıp hemen tüketmek. 😇
Flamingom Glcnlts poşet nem yapar avakado kesilmiş halde mi küflendi yoksa kesilmemiş mi. Birde buzdolabı bozulmuş olabilir. Rafları deterjanla vs ile temizleyince özellik kayboluyor. Birde agzı açık hiç bişey koymam ben dolaba
Flamingom Glcnlts yok yemedim hiç riske atamam toksik sonuçta sütten etkilenir. Avakado dolaba değil de kesilmemiş haliyle olgunlaşana kadar çalışmayan fırında kese kağıdı gazete kağıdna koyun. Orda olgunlaşsın. Olgunlaşıp kesince yarısını saklayacaksanız cekirdeğini cıkarmadan limon sürün heryerine öyle saklayın yada buzluga atın
Glcnlts Flamingom bende atmak istemiyorum ama onume cikiyor o yuzden sordum bir benmiyim bu kadar dikkat eden acaba .