Simay06 Kızlar bebeğim 3600 grm doğdu hastane den çıktığımız zaman 3400 grm di 1 aylık kontrol de 4600 grmdi meme mama şekilde gidiyoruz çok mu kilo almış acaba 🤔
Gizemsydr Simay06 normal canım bizimde bi ay kontrolümüz olcak doktor ortalama 1 kilo almasını bekliyoruz demişti
Emineyilmazz Simay06 canım daha fazla alanlar var çokk fazla almamış korkma obezlikten. Benimkide ilk ay 1 kilo aldı arkadaşımın 2 kilo
Esranurr Gayet iyi normal kilosu benim oğlum bir aylık kontrolünde 1.600 almıştı beni de ebe çok korkutmustu çok almış diyerek bende sizin gibi çocuğu obez mi ettim korkusu sarmıştı 😅😅
Eftlyaa Benim bebegim 3.150 gram doğdu 1 aylıkken 4.700 gramdi sadece anne sütü alıyor ebe gayet güzel demişti ama biz sariliktan dolayı saat başı zorla da olsa emzirdim 😁
Esranurr Simay06 yok yok hiç korkmayın 😊 ilk aylarda zaten çok kilo alması önemli sonra hareketleniyorlar istesen de almıyorlar kilo ☺️
Emineyilmazz Simay06 yok yok gayet iyi ne az ne fazla. Alt sınır 600 700 üst sınır 2500 diye biliyorum