AsiyeTurgutYavuz 2 ay 9 günlük bebeğim normalde gece uykuları düzenliydi bu gece çığlıkla uyanmalar zor uyumalar, bunu yaşayan anneler var mı?
fdm241 AsiyeTurgutYavuz bizde aynı 4 aylık bebeğim sürekli ağlayarak uyanma uykuya dalamama mahvolduk bu gece
TutuKelesh AsiyeTurgutYavuz 5 ay 9 günlüğüz hiç uyanmayan bebeğim 20 dk bir uyandı. 10 ekimle alakasını anlamadım ama. Anaaaaa benim k.validemin doğum günü bu gün
Demiralininannesi Evet benimden oğlum 7 aylık ve gece sürekli uyandık bizde. Nedenini merak etmiyor değilim yani normalde gayet güzel uyuyan çocuk gece çok az uyudu
aras5 Benim bebeğim de gece iki kere uyandı. Normalde aralıksız uyuyordu. 10 Ekimle ne ilgisi var ki? 🧐
Alyase AsiyeTurgutYavuz benim kızımda 7.5 aylık yarım saate bir uyandı Doğru düzgün dalmadı hemde baya ağlayarak uyandı bende sebebini merak ediyordum açıkçası ..
U_H-annesiiii26 AsiyeTurgutYavuz oğlum 3 ay 14 günlük aksine gece az uyandı normalde her saat başı yada 1.5 2 saatte bir uyanırdı gece 2 3 kez kalktı emdi uyudu hemen bende maşallah diyorum inşallah hep böyle olur hatta geceleri uyanmaz 😊
Ekinimveannesi Ben de normalde kıpırdanınca yerinden alıp gözler açılmadan emzirip geri yatırırdım bu gece uyandı hep
h_yigit2 Bende çok şaşırdım bizimkide gece çok güzel uyurdu nedense zırt pırt kalktı her saat başı zor uyuttum tabii bende perişan uykusuz esnemekten bi hal oldum saat sabah 6 da kalktık yine kakasını yapmış emzirdim şimdi mışıl mışıl uyuyor paşa🤔🤔
AsiyeTurgutYavuz Bende İnstagram da denk geldim, ondan burda yazmak istedim. Aynı durumda olan var mi diye, ah bu uyku sorunu ile ilgili düzelen var mı ?