Mervegoktugarass AlyaDerin tam içeriğini okumadım ama dr ali fuat var çocuk doktoru instada. O paylasım yapmıstı. Onun yerine kimyon verebilirsin. Kızsa rezene de verebilirsin ama erkekse rezene tavsiye etmem
Mervegoktugarass AlyaDerin ay bakma canım sakın verme vereceksen de 3-4 tohumunu bir kahve fincanına öldürürsün Allah korusun. Geçen annem dedi nasıl verdik az kalsın öldürecektik diyor
AlyaDerin Mervegoktugarass ayyy Allah korusun yaa bundan sonra çok dikkat ederim yaa çok sağol cnm bnmm iyi ki sizler varsınız yaa
Mihrimahimmmm ebraradnn geçen banada dediler ver diye yengem iki cocugunuda öyle büyütmüş yok dedim iyikide yok demsm
Marufffff Ben Rezene anason ve kimyon çayı yapıyorum içiyorum bir iki çay kaşığı veriyorum ama zaten uyumuyor gaz için veriyorum ben doktorum da verebilirsin demişti
Denizmelisa Şuan verdim 🙈 7 aylık kızım 1 haftadır uyku denilen bişey yok. Anoson ve papatyayı karıştırıp kaynattım mamasına biraz ekledim. Ben işe yarasın diye dua ediyorum 😊
Yavuzunannesi Lütfen sakın bir daha anason vermeyin. İleride çocuklarda çok büyük sinir hastalıklarına yol açıyor. Benim babaannemde bile vardı annesi çok anason içilmişti küçükken babaannem sinir hastalığı kalmıştı kardeşimde de öyle sinir hastalığı kaldı. Asla çocuğuma Vermedim vermeyi de düşünmüyorum.. Lütfen çocuklarınızı uyuşturumayın. İleride çok büyük zararlarını görürsünüz. Allah’a emanetsiniz