Busrammesut Kbaladur ilk doğum yaptığım zamanlar ağrıdan dolayı sağdım sonra hiç sağmadım gerek yoktu çünkü bide yeni oğlum öyle yapınca sağdım sutum mü az diye öyle yani canım
Kbaladur Busrammesut sutum bitmek uzereydi, suanda sutum 2 olcege kadar artti, profesyonel sut sagma pompalari var, aylik kiralaniyor 200₺ ye kiraladim, cok faydasini gordum, arastirmanizi tavsiye ederim.
Busrammesut Deletedmom4018 oyy yavrum. Kesildi mi sütün gelmedi mi üzülme vardır bunda da hayır sütü olup bebeğine yaramayan da var Allahtan mamalar var anne sütüne yakın
Busraae Busrammesut solgar brewer’s yeast with vitamin B12 Ben trendyoldan almıstım ama eczanelerde de var canım günde 3 kez içtim ve faydasını cok gördüm bende şaşkınım göğüslerim hep dolu dolu
Bett6 Aysayd yeni görüyorum kusura bakmayın. Ben sıcak suya atıyorum soğuk suyla da oluyor zor eridiği için sıcak suyla yapıyorum. 3-4 tane atılıyor ben 4 tane sabah ve akşam atıp sıcak suya öyle içiyorum memnunum🥰
Busrammesut Kbaladur tesekkur ederim düzeldi uykusuzluktan yorgunluktan dolayı azalma yaşadım çok şükür normale döndü 😊