Mevara Rekor kimde merak ediyorum. 1 sene oldu doğum yapalı hiç adet olmadım. Resmen özledim ve korkmuyor da değilim🥺 Ne kadar süreye kadar normal adet olamamak? Şaaak diye gebelik testi alıp yapasım var
Mina0607 Mevara 3 ay oldu olmadım henüz. Arkadaşımla aynıyız ona doktoru adet söktürücü vermiş bende bi gitcem normal diyolar emzirenlerde ama bilemedim bi gözükcem
SonSerce Geçen sene şubatta doğum yaptım, bu sene ocak ayında olmaya başladım. En son 2018 nisan ayında adet olmuştum 😊
KuzeyMomy Mevara 😂😂benimde midem bulanıyordu psikolojik olarak 😂 ama ebe 1.5 sene bile olmayan var dedi emzirmeden dolayıymış
Ozlemakilli 30 temmuz 2019 da en son adet gördüm Hamile kaldım, bu mayıs ayında doğum yaptım hala adet olmadım 1sene olunmaya biliyormuş doğumdan sonra
Mina0607 Mevara valla bilemem onu bana diyen oldu ama denemedim doktora bi gözükeyimde normalse beklicem artık😂 değilse bişey verirse kullancaz artık😀
CankizimRavzam Mevara sakin icme sütün kesilir maydonoz taze nane emzirirken onerilmez sütu keser ve kalitesini bozar eger icin alirsa ve mide sorunun yoksa bi hafta boyunca bir sogani dorde bolup kaynatip ilitip ac karna ic iyi geliyor hem adet söktürür hem iltihap enfeksiyon varsa atar ama sadece 1 kere 1 fimcan ac karna ve sütüne dikkat et tabi
Seyma_Mirza Mevara doğum Yapalı 4 ay oldu bir kere oldum üstüne bir kere de lekenleme daha da gelen giden yok şişkinlik yapıyor ya 🙄