ilknuregmn Merhabalar, 9 aylık bebeğim diş çıkarıyor çok ateşlendi iki gün bugün ise ateşi geçti ve yüzünde ve vücudunda kızarıklık var döküntü gibi bilgisi olan var mı ?
anne15 ilknuregmn 6. Hastalık olabilir mi acaba bi arastırın olmadı ates sonrası döküntü diye duymustum burda
Reyhanbal ilknuregmn benim kızımda 9 aylık aynı sizin gibi 2 gün ateşi oldu 3. Gün düştü. Sonra yüzünde ve vücudunda kızarıklıklar oldu. Olabiliyo normal
bitterdelisi24 ilknuregmn bızımkıde atesten sonrw oyle oldu nokta nokta heryerı kırmızı oldu gecıyor bı gune merak etme
ilknuregmn Öyle mi doktora götürmek gerekli mi acaba beklesem mi iki gün önce Ateş ishal kusmadan dolayı serum yedi sıvı kaybı olmuş dedi doktor tahlilleri temiz çıktı bugün hiç ateşlenmedi akşam bu döküntüler başladı
Cansu-24 ilknuregmn aynı durum bizdede var diş ve kızarıklık bu sabah yaşadım ama ateş olmadı az önce bende post açtım bunla ilgili yüzü ve elleri bende endişelendim neden olabilir ki
elmaliturtam ilknuregmn 6.hastalıkta genelde üç gün ateş ateşten sonra üç gün döküntü olur tahlilleri de temiz çıkar antibiyotik falan gerekmez kendiliğinden geçer büyük ihtimalle sizinde öyle olabilir. Çok geçmiş olsun miniğe acil şifalar
Z-uma ilknuregmn kuzum 2 kere 6. Hastalık oldu önce 2 3 gün ateş ardından karnında döküntüler doktorumuz korkulacak bir şey değil dedi ve doktor kontrolü altındaydı zaten ilaç falan gerek olmuyor siz yinede doktora danışın derim fotosunu falan atabilirsiniz