ToprakMommy Bu marka ıslak mendil kullanan var mı yeni sipariş verdim ama içeriğini tam bilmiyorum bebeğine pişik yapan oldu mu
Civcivim_ ToprakMommy hic guzel değil tavsiye etmem molfix yeni dogan ıslak mendili kullan havlu gibi ve hic koku yok çok kullanisli
h_yigit2 Civcivim_ bende ilk günler bi iki kere almıştım hiç beğenmedim ince sonra molfix izotonik sulu almaya başladım çok memnunuz bezi de öyle 2 ay 13 günlük olduk çok şükür hiç pişik de olmadı maşallah paşama🤗🤗
Nurtalib ToprakMommy bende kullaniyorum ikizlerime su gibi gidiyor valla yani fena degil pisik falan yapmadi simdiye kadar
GUBILIK ToprakMommy valla ben memnunum. Adet sayisi/fiyati makul. Beklentiye gore degisiyor demek ki :)
esmerayes ToprakMommy kokusu olan islak mendilden korkmak lazim felaket pisik yapti bizde sleepy natural yada cansins baby pembe olani mukemmel bildigimiz pamuk
Sibel5258 ToprakMommy ben kullaniyorum memnunum hatta Küçük bir koli aldik ikinci aynı şekilde alisim hicbi zararını görmedim
Defneligunlerrr ToprakMommy ben memnun kalmıştım. Denk geldiğimde alırım hala. Gelemediğim zaman başka alıyorum. Memnundum yani iyiydi.
esmerayes Dgndrmz 7 aylik 7 aydirda surekli bu islakmendilleri kullaniyorum 1 kere baby turco aldim bir daha tovbe
Kardelen252525 ToprakMommy şöyle tek eksisi diğerlerinden 2 tane kullanıp temizliyorsan bunala 4taneyle temizlersin kokusu dokusu gayet güzel