sukranaslier Gggamze melek güner fsm de bursanın en iyi doktoru diyebilirim kendi doktorum önermişti hacettepe mezunu ben çok memnunum çol deneyimli çok ilgili kızım hasta olsa mesaj atar sorar nasıl durumu diye takip ediyor
NuriSedefElis Gggamze medicana da metin demirkaya ya gidiyoruz çok iyi bi doktor arkadaş gibi birde çok güzel ilgileniyor kızımızla mesaj attığım gibi anında cevap veriyo doktordan çok memnunum ama hastane için aynı şeyi söyleyemem.
Gokturkcum Burçin Eroğlu👩🏼⚕️ 6.5 aylık oğlum, ilk ayından beri doktorumuz kendisi çok memnunum, samimi, ilgili 🙏🏼 Aradığımda da ulaşabiliyorum, biz memnun kaldık tavsiye ederim.
220520B Esentepede pınar kanlıoğlu çok memnunum çok ilgili hassas bir doktor güleryüzlü olması da insanın içini rahatlatıyor😊
lnarmtgt Gggamze bende çekirge doruğa gidiyorum canım Atilla bey doktorum çok memnunum çok ilgili ne zaman mesaj atsam hemen cevap verir 5 aydır gidiyorum tavsiye ederim 😊
2prematureannesi Gggamze dörtçelikte yaşar bilgi var çok memnunum yaşlı biri ama herşeye net cevap veriyor
Bebek1634 Gggamze cekirge doruk hastanesinde mustafa sen doktora gitmistik sevmedim memnun kalmadim. Dortcelik cocuk hastanesinde hasan kocaefeye gittik. Cocugun ayagi ici cok dikkat et 2-3 ay sonra cocuga sknti ederse ortopediye gotur dedi. Ayrica kardiyolojiye sevk etti kalbinde ufurum var dedi. Ustune 2 doktora daha goturdum ikisi de kalbinde de ayaginda da sknti yok bu cocugun dedi. Ozluce jimerde mustafa bey var yasi olan bi doktor ve cok cok guzel ilgileniyor. Gittiginizde ilk once bi sohbet edelim der sizi sonuna kadar dinler. Her seyi not alir. Her seyi anlatir. En basiti ilaci bu kadar olcude ver demez ne kadar vermen gerektigini nasil hesaplayacagini anlatarak soyler bunu o derecede. Telefonunu paylasir istedigin zaman cekinmeden gece gunduz arayabilirsin der.
cydcvk Gggamze esentepe de münevver uluba vardı canım doktorumuz ayrılmış hastaneden. Bizde doktorsuz kaldık😔