Seymaogz Merhabalar kızlar ben 23 gün önce normal doğum yaptım. Iç ve dış dikişlerim vardı. Dikişlerim de düştü. Fakat ben ağda yaparsam herhangi bir sıkıntı olur mu diye düşünüyorum. Tecrübeli anneler yardımcı olursa sevinirim.
Ballikaymakli Seymaogz ben cesaret edemedim canım ta 4.ayda ağda yaptım. Daha erkenmiş dikişlerin şiş değil mi
duzenlianne Seymaogz bende 40 ım çıktıktan snra doktora gitmiştm tamamen iyileşmiş dikişlerin dedi ondn bile bi kaç ay sonra yaptırdm
Melekmom Seymaogz canimmm elifnur ben suhendan hanim hicbi sekilde temizleme dedi sadece içten 2 dikisim vardi ufak bi yirtilma oldugu icin gerci suan kendini toplamis rahmim de dikisleeimde kapanmis ama yinede elleme dedi
Beyza7877 Ballikaymakli çok beklemişsiniz belkide dikişiniz çoktur bilememde ben 30. Günde yaptırdım normalde kendim yaparım ama doğumdan sonra ilk ağdama cesaret edemedim benim dikişim azdı iç dikişim hiç yoktu kanamamda olmadı pek temizlenince hemen yaptırdım
Seymaogz Melekmom aaa merhaba canim 😊 ben suhendan hanıma sormayı unuttum o yüzden buraya yazayım dedim 😊 oo maşallah güzel senin dikişlerin azmış. benim iç dış dikişler var maalesef. Jilet ile de mi yasak yani.
Durumoms Seymaogz canım bende doğumdan 2 ay sonra anca yaptırmıştım zaten doğuma 2 gün kala ağda yaptırmıştım fazla uzamamıştı
Ballikaymakli Beyza7877 dikiş sayımı bilmiyorum ama sanki ağdayla orayı çekince deri ayrılcak gibi geliyodu 😁 jilet kullandım mecbur. 4. Ayda cesaret edip ağda yaptım
Seymaogz Ballikaymakli Beyza7877 Bende bilmiyorum kaç dikiş var. Aynen dikişler düştü ama bende korktum açılma olur diye 😏 en iyisi biraz daha bekleyeyim ben