Hafsa_anne Bu seferde bir ürün olarak forumunuzun hizmetini değerlendiriyorum. Yaklaşık 10dk oldu foruma gireli en az 10tane reklam serettim. Böyle sık reklam çıkarsa artık girmem muhtemelen.
Alyahumadmr Hafsa_anne aynen katılıyorum size kızımı uyuturken gireyim dedim birden reklam çıktığı gibi sesine uyandı🤦🏻♀️
TospikDefneninAnnesi Hafsa_anne sadece forum değil heryerde reklam var. Her platformda özellikle trendyol reklamlarından öğ geldi artık. Günde 5milyon tane trendyol reklamı izliyorumdur heralde 🤷🏻♀️
Hanife4461 Hafsa_anne bende beyaz gürültü açıyorum pat reklam giriyor ve ikiz bebeklerim irkiliyor kimi zaman uyanıp hemen tekrar uyuyor tmm reklam olsun ama bari belirli zamanlarda olup burda duyurulsun
Kaanikonun_Annesi TospikDefneninAnnesi Trendyoldan soğudum resmen 😏 Hele geceleri aniden çıkan sesli reklam elim ayağıma dolaşıyo nasıl kapatıcam diye 🤦🏻♀️
Hafsa_anne Kaanikonun_Annesi Hanife4461 eskiden sadece foruma ilk girdiğimde 2defa reklam olurdu onu anlardım şimdi sürekli reklam çıkıyor. Post okurken ekran ışığım kapanıyo tekrar ekranı açıyorum pat reklam. Okuduğum posttan da bişey anlamıyorum @adm