Mom16 Merhaba Anneler. LCW sen uyku tulumu aldım 1.7 tog geçiş mevsimi için normal gibi geldi. Kışın da 2.8 tog almayı düşünüyorum evimiz soğuk oluyor çünkü. Kullananlar memnun kaldınız mı? Ayrıca içine ne giydiriyorsunuz?
Mlsemn Bende 1.7 aldım ama sadece zıbında giydirsem kalın gibi geldi o yüzden hiç kullanmadım henüz. Ev 25derece civarında. Uzun kolluyla yatıyo hiç örtünmüyor
Mom16 Mlsemn bizim de 26 derece üstünü hiç örttürmüyor gece ısı düşer diye giydirdim bugün. Patiksiz aldım ben çorap giydirmedim ama sizinki nasıl
Mlsemn Mom16 bende lcwden çorapsız aldım ama kalın diye hiç giydirmedim. Uzun kollu sweat giydiriyorum, çorapsız uyuyor ama üstünü hiç ötmüyor
Erencinarinannesi Mom16 geçen kış giydirdim ama bu kış bilmiyorum doktorumuz giydirme dedi bu konuda kararsızım
Mom16 Erencinarinannesi ayakları üşüyor bu sefer de ben de giydirmiyorum ama bu kış giydiririm heralde
NhLpRn Alanlar fotonve memnun kalıp kalmadıklarını da paylaşsa ne güzel olur aslında. Hafta sonu bende almaya gideceğim fikir olur almayanalra
Zeyzey2019_ _milena terleyip üşümüş olabilir mi? O tulumların iç dolgusu elyaf ve hava aldırmıyor vücuda. Büyük ihtimalle terlemiş ve teri soğumuş olabilir
Mom16 _milena ben de dün gece giydirdim. Sabaha karşı terlemiş üstünü çekiştirip durdu çıkarttım sonra.
Erencinarinannesi demirboy vücut kan dolaşımı ayaktan sağlanıyormuş sen giyiyormusun çocukta giysin dedi çorap giydirirsen daha çok üşür dedi
demirboy _milena bende onu almayı düşünüyordum ama birinden daha duydum bunh. Kaç tog du peki ev soğuk mu. Ev ısısına göre içine giydirilecek kıyafetler etiketinde yazıyor
_milena Zeyzey2019_ Hayır terlememiş. Terleme sorunumuz vardı gündüz akşamları olmuyor terleme. Bişey var ama çözemedim
Canancann Zeyzey2019_ memnun olan çok ama şikayetvara yazan ısıtmıyo çocuğumun kolları ensesi buz gibi yada terletti diyen de var bilemedim. Az parada değil ki. 🤷♀️