_Papatya23_ Arkadaşlar bebeğimi bugün sünnet ettirdik öğlen 12 de oğlum halâ çişini yapmadı normal mi sizinki ne zaman yaptı. Ağrısı yok ağlamıyor şuan. 3 aylık
Sedagenco _Papatya23_ benimkisi hemen yapmıştı çişini daha uyuşukken ilk çiş yaparken çok ağlarmış bebekler yanarmış bizim ilk uyuşukken yapmıştı diye fark etmedik. Daha çok uzun sürerse bence doktoru aramalısın ama bi sorun olduğunu sanmıyorum daha öncede böyle olmuşmuydu
Merlival _Papatya23_ bizde 3 aylık yaptırmıştık.. sabah 9 da sünnet oldu 4 ye hatta geçiyodu anca yapmıştı çok ağladı ama canı çok yandı yapmaya teşebbüs ediyodu ama yapmıyodu… bi süre daha bekleyin bazen tıkanma olabiliyormuş ona göre doktora danışırsınız inşallah gerek kalmaz
Acemiaile _Papatya23_ canım ben 8 aylıktı oğlumu sünnet yaptırdıgımda. O gece hiç yapmamıştı çiş korkusuna. Bezi tertemizdi
calikusu Ay böyle sünnet ile ilgili şeyleri okuyunca korkuyorum benim oğlumda 3 aylık yaptırmak istiyorum ama biraz daha bekleyim bari
_Papatya23_ Oğlum odaya gelince baya ağladı bi saat kadar hem ağrıdan hemde ameliyathanede korkmuştu 😔zor sakinleştirdim. Eve geldik yine ağladı pipisinin üstündeki bezi çıkarıp krem sürünce baya rahatladı 3 4 saat uyudu yavrum.
_Papatya23_ Acemiaile anladım canım teşekkür ederim yaptı oğlum çok şükür şimdi iyi yapmayınca endişelendik bişey Mi oldu diye