Cgdm_4564 Minoris baby kullandım fakat memnun kalmadım. Leke çıkarıcısını almış olmama rağmen kusmuk lekeleri sarı sarı kalıyor çıkarmıyor . Üstelik 60 derecede yıkıyorum başka deterjana geçicem önerileri alayım🤗
Merve-eee Ben Dalin kullaniyorum ama leke cikarici surmesem kaka lekesi cikmiyor, oncrsinde leke cikarici surup bekletiyorum ama kusmuk lekesine bir sey surmeden direkt yikiyorum, cikiyor.
uykucukoala Cgdm_4564 ben omo kullanıyorum bebekler için olan hipoalerjenik çok memnunum leke çıkarma gücü harika kaka lekelerini bile hiç ellemeden atıyorum leke kalmıyor
uykucukoala Bu arada omoyu e bebekten alıyorum ama arada 101 e de geliyor hangisi denk gelirse ondan alıyorum
Silan-45 Bende Ariel kullanıyorum leke çıkarma konusunda harika yumuşatıcı olarak da uni baby kullanıyorum mis gibi kokuyorlar
Mirac_bicmennn Cgdm_4564 canim ben duru granül matik kullaniyorum cokta memnunum hic iz leke birakmiyo😊
01asaf01 Cgdm_4564 dalin granül sabun aşırı memnunum hem kokusu çok güzel kalıcı ve leke çıkarma özelliğide çok iyi. Bebeğin kıyafetlerini hassas yıkama yaptığım halde kaka lekesini hemen çıkarıyor.
Yagmurmerya Cgdm_4564 ben duru granür matik sabın kullanıyorum aslında memnunum yumusacık yapıyor ama lekeler zor cıkıyor. Ekstra leke cıkarıcı fln sıkıyorum. Onceden dalan kullanıyodum ama toz gibi bırakıyor tekrar durula vs derken malum vaktimizi her şeye yetişmeye kullanıyoruz. Oyuzden duru granür matik aldım onda öyle olmuyor ve yumusack yapıyor. Çok memnunum. Dalininde yumuşatıcısını kullanıyorum.
aysenur_58 Cgdm_4564 ben hakmarda satılan dalan var onu kullanıyorum 28 derecede yıkamakla rağmen cikariyor