Tubaa0667 Merhaba sevgili anneler kızım 6 ay 10 günlük ama hala kendi dönmüyor ben sağa sola yönlendirisem dönüyor ancak endişe duymaya başladım bu durumdan en geç kaç aya kadar dönmeliler
Butterfly Tubaa0667 bilgim yok, ama 4 aydan dönüyolar diye biliyorum , ama her çocuğun gelişimi farklıdır
Minikprenseselo Tubaa0667 korkma cnm 7 ay 15 gunlugz 7 aylikkn donmeye basladi daha yeni yeni doktoea sordm her bebek br olmuyor dedi
Emilah Tubaa0667her bebek bir olmaz ki cnm geç kalmış ama bence bekle biraz daha biz 3 ayligiz desteksiz donuyor kızım ..ona da kendisi başladı biz hiç destek vermedik..
GoGirl Tubaa0667 desteksiz oturabiliyorsa dönme onemli degil dedi doktor benim oglum hic sevmedi donmeyi 8 aylikken 1 kez döndü simdi 9.5 aylik siraliyor emekliyor tutunup kalkiyor her seyi yapiyor ama donmek istemiyor sevmiyor Desteksiz oturma donmenin sonraki asamasi onemli degil demisti 6 aylikken gerçektende öyleymiş
Tubaa0667 GoGirl umarım öyledir bizimki de 3 buçuk aylıkken bir kez döndü hamak beşikten düştü ondan sonra denemez oldu tek başına, ben sürekli dönme hareketi yaptırıyorum, yönlendirnce dönüyor
serebro Tubaa0667 geç sayılmaz ya gorumcemin oğlu hiç dönmemiş mesela direkt oturmuş ayaklanmış falan. Benim oğlumda aksine 3 aylikken döndü 5.5 aylık hiç durmuyor sürekli yerde uyutuyorum gündüz korkudan düşürmemek için
Tubaa0667 serebro bizimki de oturuyor başka bir sorunumuz yok ama buna takıyorum, eşimde çocukta sorun arayıp durma rahat bırak diyor 🤷🏻♀️
serebro Tubaa0667 işine gelmiyordur 😬😅 benimkide bazen tekerlenir yerde bazense yuzustunden sırt üstüne benim çevirmemi istiyor ağlıyor 😊 yanına uzanın oyuncaklarla ilgisini çekin belki oyuncak aşkına döner bilmiyorum denediniz mi ama.
Aydan123 Tubaa0667 benccede canim bebek yani isteyince yapar zaten minnow benim ewimin aylesi oyle surekli bu cocuk boyle oyle cok sinir oluyorum bebek yani herkesin bebeyi farkli onemli olan saglikli olsunlar Allah korusun tum bebekleri🙏❤
GoGirl Tubaa0667 hic takma kafaya ben de bi takmistim ama doktorumuza zaten guveniyodum snr hic takmadim
Deletedmom501 Tubaa0667 oğlum kiloluydu 7 aylıkken döndü kızımda maşallah haraketli 2 aylık ama kendini yukarı yukarı atıyor şimdiden.. Canım bişry olmaz 🙏😇
Deletedmom388 Tubaa0667 Kızım hep sağa sola gitti ama dönmemişti. Tam dönmes 7.ayım ortasında falandı.Hazır hissedince döner merak etmeyin🌸Siz yine de yüksek yerde yalnız bırakmayın ne olur ne olmaz,bir anda dönüveriyorlar çünkü sağı solu belli olmuyor bebişlerin😊
Tubaa0667 Deletedmom388 hamak beşikten düştüğünden beri hiç yalnız bırakmıyoruz biz de, ay inşallah döner bir an önce
AsilZeynepp Tubaa0667 benimkide dönüyor ama tekrar duzedonemiyor yani dönmek istiyor ama yapamiyorbende acemiyim kolunu nasıl yapsam bilemiyorum düze dönerken
Tubaa0667 AsilZeynepp ben YouTube dan o kadar çok video izledimki kolay dönebilmeyi öğreteyim diye ama bunun için hazır olmaları gerek sanırım sizin bebeğiniz sağa sola dönebiliyormuş yüz üstü yatarkende döner merak etmeyin 😊
Tubaa0667 serebro ben hepsini denedim malesef sert zaminde yumuşak zeminde ilgisini çekecek tüm nesneleri gösteriyorum biraz uğraşıyor sonra sıkılıp bırakıyor ben dokununca dönüyor 🥴
AsilZeynepp Tubaa0667 ınsalalh benimki biraz şişko ve tembel acele etmiyorum biliyorum zateb geç yapacağını da aynu ayda olan çocukları görünce endişeleniyorum sadece buraz🙈