Nurr46 Kızlar merhaba benim oğlum 2 ay 10 günlük kilosu 4.500 ama herkes kilosuna az diyo sütün yaramıyodur diyorlar sizce kilosu yetersiz mi bebekleri aynı gün olanlar bebişleriniz kaçar kilo
Arhan-Tansu Nurr46 sütün yaramıyor yanlış bir söyleme şekli olmus burda bebeginizin dogum kilosu önemli eger 500 gramdan az almıyorsa sorun yoktur canınızı sıkmayın bazı durumlarda doktor ek olarak mamada verdiriyor bir danışın isterseniz 🙏☺️
[silindi] Nurr46 38 gunluk benm bebegimde sadece anne sutu aliyo 10 gun filan oluyo tartldgnda 3500 ckti doktor az aliyo mama ver dedi ama bn vermk istemedm bakalm 2 aylik kontrolumuzde yine az alms olursa mama vermeyi dusunuyrm Bana da diolar sutun yaramiyo cocuk buyumuyo die ama takmamaya calisiyrm snde takma belki yavas yavas kilo alicak belki zayif minyon bi cocuk olucak bilemeyizki
mnnakanne Nurr46 2 ay 19 günlükken 7.300 kiloydu ama dogum kilosuda önemli benim oglum 4.300 dogdugu için kilolu
busra_54 Tam 2 ay 10 gunluk 6.350 ama doğum kilosu da önemli oglum 3150 dogmuştu doktor ayda 500 gr ve ustu kilo alirsa normal demisti
Nurr46 busra_54 doğum kilosu 2900 doktorumuz kilo alışı doğum kilosuna göre iyi dedi mama ara ara veriyorum bazen günde bir defa bazen hic vermiyorum bu ayın sonunda kontrol var mama takviyesi önerirse başlıyıcam
mehtapca06 Ya herkesin ağzına bakma sen bu işin genetik kısmı var doğum kilosu var vs benim 5800 doğan kardeşim şimdi dal gibi 3000 kilo doğan 106 kilo o sebeple sağlıklıysa gerisi hikaye
Naz1 Benim oğlum 32 günlük 3400 doğdu bugün kontrole gittik 3900 geldi. Doktorumuz kilo alımınım alt sınırda olduğunu söyledi. Süt artırıcı çay ve damla verdi mamaya başlamadık. Üzülüyorum böyle olmasına bebeğim gayet güzel emiyor sütüm yeterli gelmiyor
Nurr46 Naz1 benimkinde doyuyo hic bir sıkıntı kız yok mızmızlık veya huzursuz ağlaması yok ama kilo alımı yavas