Nur-2427- Selam kızlar bebeğim 2.5 aylık çok gazlı denemediğim gaz şurubu ,damlası, bitki çayları kalmadı en son nar suyunu duydum sabah akşam 1 tatlı kaşığı deneyip faydasını görenler oldumu
Deletedmom413 Nur-2427- 2.5 aylik bebek icin uygun degil. Sadece anne sütü Yada mama .. lutfen denemeyin.
Ozkl-hatice Nur-2427- ilk defa duydum canım nar suyunu Benim bebeğimde aşırı derecede gazlı bir bebek bize doktorumuz nurse harveys colex verdi o gaz ilacından sonra aşırı rahatladı bebeğim birde maflor diye bi damla daha kullanıyoruz oda çok işe yaradı
h_yigit2 Bencede dr danışmadan vermeyin benim paşa da çok gazlıydı yeni yeni düzene giriyo bugün 72 günlük olduk kendi yakınım dr ona danışmıştım biogai önerdi sabah 2 akşam 3 damla veriyorum çok rahatlattı anne sütüyle besleniyor herşey yolunda şükür🤗🤗
LilyaBn Nur-2427- bebeğinize ilk 6ay anne sütü ( formül mama) dışında bir şeyvermeyin. İlk 3ay çoğu bebek gazlı oluyor kısa süre sonra düzelir siznkide🌸
Cihangiriinannesii Nur-2427- Bunu ciddiye alıp burda sormanız bile saçmalık. Doktorlar ilk 6 ay su bile vermeyin derken nar suyu ne demek
minnakbaby Nur-2427- nar suyu denemeyin ama emziriyorsaniz kendiniz kimyon cayi icin. Kimyon cayini bebege de icirenler var 1 cay kasigi ama dogru mu bi bilgim yok doktora sormakta fayda var. Bide mama iciyorsa biberonuna 1 tatlı kasigi zeytinyagi karistirin ben oyle yapmistim.iyi gelmisti. Yada cay kasigi ile de zeytinyagi verilebilir
Mom299 Nur-2427- Canım o sakıncalı olabilir bence sen bebim kullandıgım AGULİN diye bir şurup var gaz ve bagırsak düzenleyici gazada bire bir biz ondan care bulduk çok iyi.işe yaradı artı bitkisel yaglardan yapılma şurup çok iyi işe yarıyor arkadaslarıma da önerdim hepsi memnun kaldı gaz için bire bir bizde 1.5 aylıkken başladık kulanmaya bu surubu 3 aylık olduk hala devam ediyoruz 😊