Bilgeninanasi 8 aylik 30 cmlik kanepeden dustu gordugumde sırtüstü yatıyordu kafasinda sislik morluk yok 2 saat uyutmadim kusmadi da baska dikkat etmem gereken var mi
HKyhn Bilgeninanasi hareketlerinde gözlerinde falan herhangi bi sıkıntı yoksa korkmayın. Benim oğlumda 3 kez bizim yataktan düştü
Rengin Bilgeninanasi hareketlerine gözlerine falan dikkat edin anormal bir durum olursa beklemeden hastaneye gidin Gecmis olsun cok.
Leman01 Bilgeninanasi 2 hafta önce yataktan düştü oğlum korktuk götürdük doktora 24 saat gözlemle dedi hareketlerinde herhangi bir değişiklik gözlemlersen titreme ,gözlerde kayma ,fışkırarak kusma vs olursa acile gel dedi
Cihangiriinannesii Bilgeninanasi Kendi boyunun 2 katı bir yerden düşerse sıkıntı oluyormuş. Düştüğü yer çok alçak zaten merak etmeyin sıkıntı olmaz. Eğer ağlamasi hemen kesildiyse ve sürekli uyku hali olmuyorsa Allahın izniyle bir şey olmaz çok geçmiş olsun 💕
Bilgeninanasi HKyhn Rengin Ah cok teşekkür ederim tamam gozumu ayirmiycam bi de 2 saat gectikten sonra uyuttum dayanamadi artik uykusu da vardi bi sorun olmaz degol mi
Bilgeninanasi Cihangiriinannesii uzun sure aglamadi hatta buzdolabı suslerini cok sever buzdolabi suslerini gorunce susup gulmeye ve almaya calisti cok şükür
Kirpapatyasi Bilgeninanasi korkma durumu nasıl şuan gozlerinde hareketlerinde kısıtlama yoksa korkma oglum yeni donmeye başladığında 70 cm lik bazadan dustu rabbim meleklerimizi korusub