Gulunduc Kızlar 3 yasında bir. Oglum ve 5 aylık bir oglum daha var. Ve ben 2 cocuga esimin zoruyla istedim ve suan hamile oldugumu ogrendim cok üzülüyorum Esim destekcim kısmetimizde var diyor rabbim e su kur çocuklara da bnden iyi bakar ama c ok korkyrm 20 yasındayım daha gezmek dolaşmak isteyen bunu zorla buyutup kurtulcam derken 3 çocuk dusunemıyırum bile😥😥😥 3 çocuklu olan lar varmı biraz buyutuklerinde rahatlarmıyım korkyrm bna. Dua edin lütfen🙏🙏🙌
Ikicocukanasiyioldum Gulunduc hiç korkma canım ikiz hatta ucuz annelerini düşün beraber büyürler sana sonra arkadaş olurlar. Allah yardım eder dua et. Gözünüz aydın bu arada Allah anali babalı büyütsün
Kvldn Gulunduc Allahım hayaaalim ama sen ilk ve ikinci arasına fark koymuşsn 11 aylık bebegim var 6 aylık gebeyim doğum yaptıktan sonra hemen hamile kalırsam yine hiç üzülmem 😅😅 21 yaşındaym bu arada 🙈💕
Fth Üç çocuk kolay değil tabiiki ama daha çok gençsiniz zaten ikisi küçük uğraşıyorsunuz yani sonuçta bir arada büyürler sizde büyüdüklerinde tadını çıkarırsınız
Gulunduc Fth üzüldüğüm yanlardan biri de bu Bn birlikte buyusun istmyrm keyifle bkayımn 4 4 'luk ilgi bkim ypym istyrm😥😥😥