Serpil6161 Kızlar doğum sonrası çatlaklar için bi öneriniz var mı benimkiler hala var ve kırmızılar ne yapsam ne kullansam geçer ? mustelanın çatlak kremini kullandım ama geçmediiiiğ😔 çok canımı sıkıyorlar 😔
Ikrazumra19 Serpil6161 ya bende su madeleb krem denemek istiyprum cpk yok ama beyaz beyaz var yani iyi gelir mi acaba
Hilal21 Serpil6161 benim o kadar cok çatlagım var Dı ki karnım simsiyah yarık gıbıydı dogum yapalı 6 ay olacak ve tek bır tane bısey kalmadı su anda karnım bembeyaz ve hıcbır sey yapmadım. Nasıl oldu anlamadım
nartanemm Serpil6161 ben tesadüf üzeri hamileyken kırmızı kocaman bir çatlak gördüm o an dolapta ceviz yagi vardı onu süre süre ne kırmızı çizgi ne çatlak izi kaldı çok şükür bence bir deneyin derim 🎆
smile56 Serpil6161 bnmde aynı geçmedi kırmızı mor.herkesin aksine sadece göbeğim çatlamadı.geri kalan kolum dahil dizlerimin arkasına kdr hep çatladı☹
Serpil6161 Ikrazumra19 bilmiyorum ki canım mustela ya p kadar para verdim bi işe yaramadı birde bildiğim çok duyduğum kantoron yağı var onu da denemek istiyorum
Serpil6161 Napacağız kzlar gördükçe piskolojim bozuluyor bence o pahalı kremler bi işe yaramıyor doğal yağlar daha iyi gibi. Ama hangisi canım cevizi de deniycem bakalım inşallah faydasını görürüm
nartanemm Serpil6161 bir marka diyemem cunki ben yurtdisindayim marketten öyle rastgele almıştım kremden çok doğal yağları kullanırım ama siz kaliteli bir markadan alabilirsiniz inşallah faydası olur sizede