tirtilinannesi Kızlar bugun biraz kabizlik var bende cok afedersiniz ama onerileriniz neler sezeryan ameliyat olup kabizliga ne gibi çözümler uyguladınız
Atlas2020 tirtilinannesi canım benimde senin gibi oldu ezaneden isleştirici aldım sakın ama sakın ıkınma benim gibi basur olursun hemen önlemini al kendini islleştir
Cgdmltr93 tirtilinannesi rezene+ zeytinyağı. Her yemeğinizi zeytinyağı ile yapıp sabah aç karnına 1 yemek kaşığı için. Günde 2-3 rezene tüketin
Mom14 tirtilinannesi siyah kayısı 2 tane bir bardak suda 1 gece önceden koyun sabah kalktığınızda için birebir çözüm
tirtilinannesi Atlas2020 zaten dogumdan 1 2 gun oce makatta olusan bi tane topaklik vardi cok korkmuştum sonra indi şişligi doktora falanda danışmadım umarım olmaz bi doktora gideyim olmazsa yada tanidik eczacimiz var ona sorayim söylediğiniz şeyi teşekkür ederim
tirtilinannesi Cgdmltr93 ayy rezenem var sutum cok oluyo akiyo diye icmeyi biraktim 3 4 gundur belkide ondan olmuştur tekrar baslicam teşekkürler
Etum04 Sürekli komposto içiyordum kayısı özellikle çok iyi geldi salatalarda falan zeytinyağı eklerseniz o da iyi ama en çok kayısı kompostosu tavsiye ediyorum geçmiş olsun 🙏🏻
tirtilinannesi Kizimmmmm onu sutum gelsin diye denedim midemi bulandirdi kusmaktan cok korkuyoruk dikislerim falan açılır diye cok teşekkür ederim canım
tirtilinannesi Mom14 benim icin en kolayi bu olucak sanirim bunu yapayim Allah razi olsun vallahi bu uygulama olmasa halimiz harab
Etum04 tirtilinannesi tabi olur bende öyle yapmıştım biraz şekerle su ekleyip kaynattım iyice pişip yumuşayınca blenderdan geçirdim meyve suyu gibi içtim iyi gelmişti ☺️Kolay gelsin şimdiden afiyet olsun şifa olsun 🙏🏻💐
burcuu26 tirtilinannesi ne denediysem olmamisti taki activia yiyene kadar ne kompisto ne naska bisey ise yaramamisti bende
tirtilinannesi burcuu26 denicem bende iste bakalim ne olucak dikislerim beni korkutuyor bisey olur diye korkuyorum
burcuu26 tirtilinannesi ben oluyorum sandim dikisler ostladi falan diye dusundum o derece aci çektim dusun hic bisey fayda etmemisti activia yedikten sonra duzene girdi hatta bir hafta falan ye gunde bir tane birde shot diye biseyini cikarmislar o daha etkili yine meyveli yogurt gibi daha sivi iciyorsun kucuk bi şişede
tirtilinannesi Atlas2020 aynen canım daha aşırı bişey yokken bile cok korktum ve canım yandı zaten en korktugumda birilerine muhtac olmak oglumla ilgilenememek o yüzden biran önce iyileşmem lazim