almilakucuk 26 günlük bebeğim var. Önce emziriyorum üstüne 60cc mama veriyorum üstüne yine emziriyorum ağzı yüzü süt içinde 7/24 emiyor . Kusma olayıda çok çok nadir oluyor gaz sorunuda yok anlamadım başına böyle bir durum gelen var mı
Gizemre almilakucuk bez sayısından belli olur doyup doymadığı bezine dolu dolu çiş yapıyosa doyuyor demektir
meritt almilakucuk aynı durum benim bebeğimde var. Doktoruna sormuştum. 3ncü aya kadar istediği kadar yesin demişti. Hatta kusana kadar yiyebilir dedi
Fatmaa almilakucuk 2 ay 7 gunluk oglum var benim durum baslardaki psikolojim bozulmustu cocuguma yetemiyorum diye. Ama simdi yine mama takviyesi yaoiyoruz duzeldi durumumuz vok sukur.
almilakucuk Gizemre cisi kakası gazı iyi maşallah ama sürekli ağzı dolu olsun istiyor. Emzik kullanıyor ama birşey gelmeyince itiveriyor
Minikheyecan Belkide doyuyor emme içgüdüsünden dılayı öyle yapıyordur.benim bebegimde ne zaman meme versem alcak. 36 günlüğüz ben emzik veriyorum önerlmiyor biliyorum ama benim oğlum hep emmek istyor kucağımdan indirmiyorum bağlanma için ama her an emzirme gazın oluşumunu artırıyor. Çok şükür emme isteğini azaltmadı beni emiyor belki size de iyi gelir, tabi son çare.