2412020 Selam herkese, 8,5 aylık kızım ve emmeden uyumuyor, 6 ay sonra işe başlayacağım , ben yokken uyuması için şimdiden emmeden nasıl uyutmaya alıştırabilirim?
Mom078 2412020 Uykusu gelince Emzir kaldır yarım saat oyalan emzik kullanıyorsa emzik ver yatağında oyalanırken uyuyup kalabilir
Nrglkrm 2412020 3,5 aylik oğlum emerek uyur kendime hedef koydum 4. Ayında birakicaz diye 2 gündür deniyorum bugün 21,30 da emzirdim memede uyutmayinca uykusu dağıldı biraz oyaladim yatırdım yatağına uykusu artık çok geldiği için ağlamadan mırıldanarak uyudu.
2412020 Masal_m SonSerce ah ah 🙃 ek gıdaya geçince doktor ;emzirmeyi azalt dedi ,nerdeeee , 3 saat emzirmiyorum örneğin , uyku saati gelşnce defalarca emiyor.
Masal_m 2412020 bizde de aynı durum 🤦🏻♀️ Gece uyanıp meme memeeee diye ağlıyor bazen gülesim geliyor öyle tatlı oluyor ki 😊😊 ama tabi çok yorucu oluyor benim içinde
SonSerce Emzirmeyi azalt mı dedi o nasıl doktor öyle 🤔 anne sütü ağırlıklı olur bildiğim. Adı üstünde ‘ek gıda’ değil mi 🤷♀️
2412020 SonSerce ben fazla emzşrşyıtmuşum bi hesapladık 24 saatte 15 e yakın emiyormuş. gündüz 5 defa gece en çok 2 dedi🤷🏽♀️
2412020 Masal_m Hem bize hem çocuğa yorucu kalk otur emdir . ek gudanında sütünde faydası olmaz sık emerse dedi dr.