Masal2020 Arkadaşlar 32 günlük bebeğim var emziriyorum saçımı boyatmak istiyorum ama bebeğime zarar olur diye korkuyorum net bir bilgisi olan varmı zararı varmı boyanın 🙄
Giraysmom20 Masal2020 ben internetten baktığımda bir doktorun makalesine denk geldim boyaların içinde bulunan elementlerin bedene girdiğini ve süte karışabilme ihtimali olduğunu bu sebeple tehlikeye atılmaması gerektiğini okumuştum ancak aynı doktor makale sonlarına doğru illa boyatmak isteyen anneler doğal olduğu kanıtlanmış boyalardan kullanarak saçlarını boyayabilirler yazıyordu 🤷🏻♀️
Yarenim Masal2020 aynı şekilde bende bir konu açmıştım, çoğunluk ben boyadım dedi.cocuk doktoruma sordum, boyayabilirsin,kafa derisi kalin sute ce kana geçmez dedi.bende kendim hem açtım hwm boyadim.Allaha hamd olsun bir sorun yaşamadım
Butterfly Masal2020 ben 2 aylıkken boyadım ,sizin bebeğiniz daha çok küçük, biraz geçsin sonra boyarsınız.
Hakcjrks Ben doğum yaptıktan 1 hafta sonra boyadım 😅 bebeğim 5 aylık çok şükür bisey olmadı siz yine de doktorunuza danışın