Belinayss Emziiriyorum 5 dakika geçmiyor ya çiş ya kaka 😳😄 sizde durumlar nasıl çok çiş yapınca da acaba üşüttüm mu korkusu sarıyor 44 günlügüz taze anneyim 🌸🌺
23082020 Belinayss 47 günlüğüz bzde sürekli çişli bez değiştiriyoruz kakamız 4 5 günde bir ne yazıkki
funny34 Belinayss aynı durumda bizde var bende öyle düşünmüştüm ama bizim sandığımız kadar endişelencek bişey yokmuş yani iyi bişey yapması değiştirmekten uyutamıyosun dim bian önce 😀😀
Almiraaa Belinayss şimdi en azından elinden kaçmıyor. yerinde duruyor bebecik. ayaklansında bezini değiştirmek için maraton koşman gerekir evin içinde 😂
Belinayss Seherronya ya maşallah Ay bizde göreceğiz o günleri önümüzde aylar var her anı ayrı güzel 😊👼🏻🤗😄
Hsrtgndz Belinayss bende keşke kaka yapsa diye dua ediyorum masaj yaglar uğraşıyorum ki kaka yapsın seviniyim😁
Belinayss Hsrtgndz eşime diyorum ki birinin kakasinin bizi mutlu edeceği aklıma gelmezdi bi osuruyor eşime diyorum ki ne olur Ben yapmadım de ahahha😄😄😄
Teachermom Belinayss 12 defa emzirir o kadar da bez degisirdim o zamanlar😁Keyfini cikarin iyi besleniyor demek ki.
Belinayss Teachermom saat başı emziiriyorum 🌷🧡 gayret ediyorum emzirmek çok güzel Ama sol göğsüm kocaman süt doluyor sağ göğsüm ona göre daha küçük daha az süt doluyor kuzu neden acaba bi fikriniz var mı .