Ruyos bebek pisküvisini bebeklere verebilirmiyiz organik diyor diğeri çok şekerli zararlı bunu kullNan var mı
Mom35 Ruyos Bebek piskuvilerini evde kendiniz yapabilirsiniz. 💆 İçiniz rahat olur. Ben kullandım çok şekerli geldi
Deletedmom388 Ruyos Ben almıştım 1 kere evde değildik dışardaydık baya önce önce,kendim denedim bana şekerli geldi nedense o yüzden vermedim🤷🏻♀️
Eminos Ruyos inan varya cok basit bebe biskuvisi yapmak hem icinde ne oldugunu bilirsin en organigi kendi yaptigin instagramda birsuru tarif var ambalajli hic bi urun bana gore organik dogal degil
Mom078 Ruyos Poşet yada plastik birşeyin içine giren hiçbir gıda ürünü organik olamaz mecbur paketlemede koruyucu kullanıyorlar
Benanin_Annesi Ruyos yakan söylüyolar içerisinde bir sürü katkı maddesi var şeker yok diolar ama içi dolu şeker ben şimdi evde kendim yapıyorum tavsiye ederim
GoGirl Ruyos seker yoksa baska koruyucu vardir illa raf omrunu uzatmak icin oluyor benim oglum evde yapilani sevmedi 2 kez yaptim 9.5 aylik hic vermiyorum gerekte olmuyor acikcasi olmazsa olmaz degil yani yemeseler bile
Hayat63 Ruyos bunlar değilde eczanelerde satılanlar var keçiboynuzu pekmezi ile yapılıyor sıfır şeker ben ondan aldım bidefa kızım sevdi
nikimikedi7 Ruyos içinde çok fazla şeker var. Şuan piyasa şekersiz olam tek bisküvi var o da hipp elmalı ama o da 12 ay üstü.