_milena Kızım birkaç gün sonra 7. Ayını dolduracak.Bir haftayı geçkin çok aşırı bir kafa terlemesi var su gibi. Ve mama reddi. Ek gıda tadımları bitirmedik daha onu da yemek istiyor. Başına gelen var mi? Neden acaba🌺
Deletedmom396 _milena mamadan olduğunu zannetmiyorum canım benim kızımda kafası çok terliyor yerini degistiriyorum saniyeler içinde orasida gol gibi yapıyor bi doktora danışacağım bende
Oozzee _milena Yanlış hatırlamıyorsam D vitamini eksikliği bebeklerin kafasında terleme yapıyordu. Doktor kan tahlili yaptırıp bakabilir.
_milena Deletedmom396 Ben yazdım canım. Gelince bakalım dedi. Haftaya gidicez ama o kadar terliyor ki. Artık bekleyemeyeceğim. Araştırdım d vitamini veya Demir eksikliğinden de olur yazıyor nette bilemedim
_milena Oozzee Yaptırayım en iyis. Yazdım gelince bakarız dedi. Bende endişeliyim gitmemize 4 gün var
_milena Oozzee Tahlil yapıcam yazdı şimdi canım tekrar yazdım da hemen mi gelsek diye. 15 ekim de idrar kan bakıcam dedi çünkü iştahsızlığı irdelemem lazım dedi