Ciqdem Bebeğim 4 ay 4 günlük Çocuğumun kakasında kan gördüm bu sabah hemen hastaneye götürdüm doktor makatında yırtılma var dedi ve ikitane krem yazdı bilgisi olan yaşıyan var mı ???
zelihacakar Ciqdem 1-2 gün önce bizim kaka da kan vardı. Doktora gittik makatta küçük bir çatlak vardı. Hameten yazdı doktor onu kullanıyoruz. Bir daha da kan görmedim zaten
Tubaalin Ciqdem beyaz renk bi krem verıo o inansınlar yakıo POpoyu sürmeyin yazık bizde de oldu bepantol onarıcı krem gecırdı deneyın
Ciqdem Tubaalin bepanthol onarıcı krem bende var onu da sürerim ama hamazinc ve anestol pomad diye bi krem yazdı umarım geçer
ikos58 Oykuduru mecburdum benım bebegımde hemoroıd de oldu zorlamaya baglı ıcte ve dısta meme. Eger ılaclar etkı etmese amelıyat olacaktı. O yuzden kullandım
Tubaalin Ciqdem Canım o anestol pomad inanılmaz can yakar sürme bak ben2 dr gittim 2 dr o pomadı kim verdi yazık bebege yakar dedi cidden de sürünce cıglık atıyordu o krem yara yerıne sür uyusturr senın bepantol sür sadece bide sudocrem varsa