elizinannesi-19 Uubm102 tiktokta görmüştüm. Her gece cici bebe yersen kilo alırsın diye. Dene belki işe yarar
Bikahve Uubm102 bende diyetisyene falan gittim gece süt bebe bisküvisi bal muz falan yiyorum cidden kilo aldırdı ancak uygulamayınca hemen kilo veriyorum ben yapı meselesi sürekli yemek yemek zorundayım kilolu olmak için mutfaktan çıkmaman lazım
Aselinaannesi Uubm102 Bir bardak süt 6 tane cici bebe 2 tane ceviz 1 yemek kaşığı bal Yarim muz Bunları robattan geçirip sabah akşam düzenli olarak içildiğinde ayda iki kilo aldırıyor muş
elizinannesi-19 Uubm102 yatmadan önce yenmesi gerekiyormuş. Bende mutfağın önünden geçsem kilo alanlardanım 😂 hayaller siz. Hayatlar ben 😂
Uubm102 Bikahve eşim gündüzleri calistigi için kahvalti falan yapmiyorum anca kizima yediriyorum düzenim yok geceleri yemeye calisiyorum bu aralar oda ise yaramiyo gibi siz nasil beslendiniz?
elizinannesi-19 Uubm102 kıyafetlerimin hepsi 50 en fazla 55 kg olan birine olur. Onların içine girmem lazım 😂 yoksa cebime zarar 😂 inatla kıyafet almıyorum belki zayıflarım diye 😅
Bikahve Uubm102 çok düzenli besledim ama dediğim gibi mutfaktan çıkmıyordum kahvaltı yanında mutlaka meyvesuyu bal yada pekmezle falan ara öğün sonrasında öğle yemeği sebze et yanında makarna yada pilav o şekilde dikkat ede ede 5 kilo zorla aldım