aysegultunc havos ben de kızıma sma kullanıyordum fakat paketi değişince kızım hiç beğenmedi ve kustu. inanılmaz gaz yaptı 🤦🏻♀️ palm yağı olmayan similac mamayı görüyordum ve ona geçmeyi düşünüyorum. palm yağı yerine hindistan cevizi yağı kullanılıyormuş ☺️
AYLININANNESI2020 Similac kullanyordm anne sutu+mama gidiyorduk simdi ful anne sutu chnki similac artik icmiyor bebegim caresiz kaldm sanki karni doymuyor gibime geliyor amma mamada icmiyor
Bahargrbz Ben de sütüm azaldığı icin mamaya 5.5 ayda başladım en iyisi Aptamil diye başladım ama emmiyor bi türlü biberondam mi mamadan mi anlamadim
havos Bahargrbz farklı mama deneyebilirsiniz en iyisi hipp diye biliyorum anne sütüne en yakın mama diye okudum ama kızım almadı onu kusuyordu sürekli öneri üzerine sma ya geçtik yiyor şu an similacı merak ettim çok denk geldim bu aralar
AYLININANNESI2020 havos 3ay sagarak besledm kilo alimi superdi cok sukur Simdi ancak emiyor bu ay kilo alimi hakkinda bilgm yok henuz
Kbrrrrr havos merhaba. Bizim kızda hipp aldım hiç içmedi hatta biberondan soğudu sma kullanıyorduk şimdi similaca geçtik 2 hafta oluyor iyiyiz şuanlık
havos Kbrrrrr hippte çok yoğun balık yağı kokusu var mama yaparken ben bile rahatsız oluyordum kokudan🙄
havos AYLININANNESI2020 mama vermeden normal kilo alımı varsa demekki doyuyor annesi doymasa mutlaka anlarsın
Kbrrrrr havos evet gerçekten çok ağır. Eşim hatta bunu tabi içmez iğrenç kokuyor dedi sma aldık bunu içecek ağır kokusu yok dedi nitekim de öyle oldu. Hipp içen çocuklar çok iştahlı oluyor benim gördüğüm. Allahım bize de nasip etsin öyle iştah🙄
Yusufyigit-1 havos ay ayni koku sma da da var balık yağı olduğu icin mi bu koku yani😌zaten hep söylüyordum balık gibi kokuyor niye böyle kokuyor diye
AYLININANNESI2020 havos inSALLAH CANIM YA BENIM BOL BOL SUTUM VARDI BI KACGUNDUR AZALMA HIS ETTIM 3AYLIKKKEN 7KILOYDU KIZIM SIMDI 3AY 24GUNLUK SANKI BOYU UZAMIS SADECE
havos AYLININANNESI2020 ağlaması huzursuzluğu yoksa doyuyordur annesi maşallah kilosu da çok çok iyi allah nazarlardan saklasın