Deletedmom419 Miracc ne kadar temiz bakarsan o kadar cabuk iyileşir. Benim 15 günde hiçbirşeyim kalmadı, üstüne rahatlıkla oturabiliyordum. Her taharetten sonra soğuk fönle kuruttum ve sürekli kantoron yağı, rivanollü su ile pansuman yaptım.
Edaahs zlhaa00 benimde öyle cok dikişim vardı iç dış. Düştüğünü görmedim bile bekledim görürüm diye. Ama büyük travma oldu bende sizde öylemisniz
zlhaa00 Edaahs ay felaket biseydi canm hemde kesi atılar vakumla cektiler o kadar çok dikişim vardi ki 2 hafta kalkıp oturamiyordum sezeryanlı olanlar daha çabuk iğleşmiştir kesin
Miracc Deletedmom419 15. Gun daha dogum sonrasi hemen ayaga kalktim ama oturup kalkarken sıkıntı olabiliyor bazen dikis yerleri ozellikle cok ayakta durunca uada cok oturunca agri yapıyor
Addie487 Benim 20 gün sonra düşmeye başladı, 40 gün sonunda hepsi düşmüş açık yerler kapanmaya başlamıştı 60. günde tamamen kapandı dikiş yerlerim. 40 gün boyunca baticon kullandım her tuvaletten sonra.
Edaahs zlhaa00 bende vakum yoktu ama kesi ve yırtılma vardı. 10 ay geçti ve hala bişey olcakmış gibi tedirgin oluyorum 😳