Kaan12 Kizlar doğumdan 53 gün sonra adet oldum 20 gün sonra yine oldum neyse bitti derken bu hafta bı daha oldum normal mi böyle olması 1 ay doğum kontrol hapı kullandım bayadir kullanmıyorum onun etkisi mi acaba böyle olanlar var mı doğum yaptıktan sonra
KucukAslancik Kaan12 canım ben de hemen adet olanlardanım. 8 gün arayla 3 defa oldum doktorum adet düzenleyici yazdı. Doğum kontrol hapı kullanıyorum 2. kutudayım. Bu sefer de adetim 7 gündür gecikti. Valla iki türlü de sinir bozucu😩
Pasaannesi07 Kaan12 Bende de sürekli oluyor doğum kontrol hapi kullanıyodum sırf oyuzden bıraktım kullanmayı çünkü dengemi sarsti ıyice
KucukAslancik Kaan12 hiç bilmiyorum canım i. Doktorlar doğum sonrası normal diyorlar ama sürekli adet olmak canıma tak ettiği için gitmiştim valla.
Addie487 Bende 40 ımda adet oldum, 20 gün sonra bir daha oldum şimdi 90 gün oldu doğum yapalı yine reglim. Hiç bitmeyecek sanırım 😁
Kaan12 Pasaannesi07 Pasaannesi07 doğum kontrolü ben de bıraktım baya oldu 3 hafta olmuştur ama etkisi mi devam ediyo acaba bu çok sinir bozucu sürekli adet bu ne böyle
Pasaannesi07 Kaan12 Benimde bırakıldı 1 ay oldu baklm sürekli olunca insanın siniri bozuluyor daha düzene girmedi bile doğum kontrol hapi mahfetti resmen