cnsb Kusmayı önleyecek Mama önerir misiniz ? Aptamil Nutrica çok kusturuyor bebeğimi ama bir de Aptamil AR var onu içince kusmuyor Dr önermişti ama oda hem grami az hem pahalıya kaçıyor diğer Aptamile göre tavsiyeleriniz varsa bekliyorum anneler 🥰
cagdasmom cnsb biz kilo alımı yavaşladı diye doktor tavsiyesiyle 1 hafta önce mamaya basladik. Doktorumuz Evolvia veya Hümana tavsiye etmişti. Ama biz o markalarda 1 numara bulamadık. Hastane ve e bebek cok yakin esim gidip tekrar sordu SMA aldık. Biraz mecburiyetten oldu ama seviyor içiyor.
Aslancikk Evolvia..arkadaşım bebeğine kullanıyor kusması kesildi..bende iki ay kullandım evolvia RP bizimde kusma bitti
cnsb Ndnz hayır yok alerjimiz Dr tavsiye etti kilo alımı az olduğu için 2 ay 25 günluguz doğduğu günden beri içiyor
Cylndnz Ben de aptamil in bütün çeşitlerini kullandım kusma ve gaz sıkıntısı çok yaşadık evolvia ya geçtik 3 aydın kullanıyoruz hiç bir sıkıntı yaşamadık
Ndnz cnsb golden goat deneyebilirsiniz. Biz alerjiden dolayi bunu kullandik ama suan alerjimiz gectigi halde bunla ilerletiyor doktorumuz. Her ogununde olmasa da gunde 2 kere bundan veren falan cok okumustum nette. Temiz icerikli.