fatmakocaman bonbonjelibon kendi sütünden kulağina 2 damla damlat cnm bnm kide surekli eli kulağindaydi bnde agriyomu diye şupelenmistim damlattim gecti şükür belki de ağrımiyodur kaşınıyoda olabilir bide bebeğiniz kaç aylık
havos bonbonjelibon kesinlikle süt damlatmanızı önermiyorum her bebekte aynı etkiyi yaratmıyor doktora gitseniz çok daha iyi olur
GokturkAlp bonbonjelibon Bebeğin kulağı ağrıdığını nerden biliyorsunuz. Kaç aylık. Diş çıkarırken de çok fazla kulakları ile oynayıp çekerler. Bir doktora gittiniz mi?
bonbonjelibon fatmakocaman onu denemiştim ama doktor çok kızmıştı iltahap yapıyormuş kulakta . Zaten bi işe de yaramamıştı
Cnmmltm Bendede damlatmayın bademcigi şişmisse bir ndanda kulak agrısı olur bizde hep oyle oluyor cunku
GoGirl bonbonjelibon kulaklarinda sivi birikiyor olabilirmi basinc yapip agridigini dusunuyorsa cunku disten kulak agrisina damla gerekmez.eger cocuk doktoruna goturduyseniz kbb uzmanina goturun cocuk doktorlari kulagi tam goremiyor
GokturkAlp bonbonjelibon Diş çıkarmasından kaynaklı ise kulağa bişey kullanmaya gerek yokki. Calpol ve dolveni dönüşümlü olarak kullandırmıştı doktorumuz. Daha rahat atlattı böylece.