rike-nile-aro Sevgili anneler; Bebeğine evde rotavirüs aşısı veren var mı? Nasıl verdiniz sağlık ocağındaki hemşiremiz covidden dolayı gelmeyin evde de yapabilirsiniz dedi. nasıl yaptınız paylaşır mısınız?
Efemm rike-nile-aro tatlı bişey bn verdım cam şırıngada yavas yavas ver o da yalanacaktır zaten 15.dk kadar kusmasın yeter
TC07 rike-nile-aro Hanım efendi kesinlikle doktorunuza yanda hemşirenize yaptırın. Genzine kaçma riski var. İlaç sonuçta şakaya gelmez. Ozaman çocuk felci aşıda ağızdan veriliyor onu da alın evde verin olur mu öyle şey…
Ahimess rike-nile-aro zaten aşı şırınga gibi mama verir gibi yavaş yavaş verin ama açken verin tokken belki kusabilir
rike-nile-aro Efemm ben yapayım diyorum, eşim ilaki hemşire yapsın şakaya gelmez aşı bu diyo bilemedim 🤷🏻♀️
benim_adim_ebruli rike-nile-aro bende yaptırdım sağlık ocağında hemşiremiz çok dikkatli yaptı bi damlası bile boşa gitmesin dedi ve kusarsa falan tekrar almanız gerekir maliyetli zaten 🤷♀️
EzgiD Bebeğiniz kaşıkla birşey yemeyi seviyorsa çay kaşığına döküp azar azar verebilirsiniz ben o şekilde yapmıştım şırıngayla sıkınca midesi bulanmış ve öğürmüştü çay kaşığı daha iyi oldu bizim için 👍
rike-nile-aro EzgiD damlasını seviyorum yalana yalana içiyor. Hemşiremizde vakalar bölgemizde artışta gelmeyin. Kendiniz verebilirsiniz dedi 4. Ayda aşıya gelirsiniz dedi. O yüzden tereddütte kaldım.
rike-nile-aro benim_adim_ebruli tadı kötü değil dedi hemşiremiz bebeklerin seveceği bir tat geri çıkarması olmaz dedi.
rike-nile-aro TC07 hemşiremiz kendisi arayıp söyledi zaten gelmeyin bölgemizde vakalar artışta izlem var zaten sadece açı için gelmenize gerek yok evde yapabilirsin dedi.
gulsahdefneela TC07 aksine kendi doktorumuz ve hemşiremiz evde kendiniz yavaşça yapabilirsiniz çok basit bir olay bu dedi. Bişey tattırır gibi ağZına veriyoruz 5 ml bişey zaten bu kadar abartmanın ne anlamı var..
Synmannesi Yavaşca 2 seferde içti öyle verdi doktor sonra 30 dk yemesin içmesin birsey kussa bile tükürükle kana karışıyor dedi doktor bize hiç korkma
rike-nile-aro Synmannesi Kussa dahi suş vücuda girmiş bulunuyormuş tekrar doz almasına gerek yok diye bir video izlemiştim ama
Misirekmegii Iç yanaklarına doğru azar azar o yutdukça sıktım kusma falan olmadı. Ilaç vermeden yarim.saat önce yemişti ilacı verdikten 1 saat sonra tekrar emzirmistim
Synmannesi rike-nile-aro ben tekrar verin demedim zaten kusarsa korkma tükürükle kana karışıyor yazdın bir daha okuyun lütfen
Prenses-annesi1 rike-nile-aro bizde doktorumuz yapmıştı aldığınız gibi yapmalısınız ama emzirme pozisyonu aldırttı bana şırıngayla verdi yarısını alsa bile etki ediyor dedi hepsini almıştı kızım
Prenses-annesi1 Prenses-annesi1 6 saat sonra kustu etki etmedimi diye endişelendim yazdım doktora sindirilmiştir demişti hemen kusmaması gerekiyor kusmasın diye biraz öyle yatsın demişti aşıyı verdikten sonra
rike-nile-aro Prenses-annesi1 karnı aç mıydı yeni mi beslemiştiniz? 1 saat falan oldu alalı eşim. Buz aküsüne sarılı bir şekilde getirdi. Buz dolabına koydum derecesini düşürdüm sabah erkenden vereyim dedim. Gece ateş olursa falan diye vermek istemedim
ozgurkusss rike-nile-aro bizim ikinci dozumuzu Dr. Evde yapabilirsiniz dediği için bir saat önce falan verdim ben hiç kaşığa bile gerek kalmadı bizde yavaş yavaş şırıngayı ittirin akmasın bı anda hepsini yutamaz hiç bir sorunda olmadı kusmadı da verirken sadece biraz dik tut en azından kafasının altına yastık koyabilirsin. Benim ki de severek içti zaten 🙏