Valyria Bebegim gunduz cok huysuzdu uyuyodu 5 dk sonra agliyodu gaz sancisida var ama acaba kucaga da mi alisti😖😖
bgmarik Valyria bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum ama öyle düşünmeyin.Benimde bebeğim gazlıydı kucağımda sakinleşiyordu.Onların bize kokumuza ihtiyacı var.Şimdi 5 ay 1 haftalık hiç kucağımda durmuyor.
OneMom Valyria ya kızlar şu etrafınızda ki kucağa alıştırma, aaa bu çocuk kucağa alışmış diyenlere kulağınızı tıkayın Allah aşkına. Belli bi aya gelene kadar mecburen ağlıyo kucağa alıyorsun gazı oluyo kucağa alıyorsun acıkıyo yada sırf seni istediği için ağlıyo kucağa alıyorsun ağlayan huzursuz olan bebeyi bi köşeyi atıp da kendi kendine sakinleşmesini bekleyemeyiz öyle değil mi ? Eminim ki etraftan hepimiz gibi duyduğunuz için böyle düşünüyo olabilirsiniz ama kucağa bile alışacaksa bırakın alışsın biraz büyüdükten sonra siz kucağa alsanız bile emin ol durmaz bu zamanlara bi daha gelmeyeceksiniz onun için bol bol kucaklayıp sarıp sarmalayın 🥰🤗
Tosbigim Valyria bebek kucağa alışmaz. 9 ay sadece onu doğuranın sesini duymuş kokusunu almış birden bire dış dünyaya gelmiş alışmaya çalışan muhtaç bir varlık. Doya doya kucağında omzunda uyut. Zira bu günler birdaha gelmeyecek
asyasare Valyria kucaga alisma lafi yalan bence. bana da cok dediler. dinlemedim. gerekirse is yapmadim oturdum. kizim bir ara kucagim disinda bir yerde uyumuyordu direk uyaniyordu yatirinca saatlerce yeterki uyusun diye bekledigimi bilirim. suan 9 aylik. yaklasik 1.5 aydir kucagima alamiyorum. yere inmek emeklemek siralamak istiyor. yuzume bakmiyor cocuk😂 onkadar ozluyorum ki gogsumde uyudugu zamanlari
CanK bgmarik kesinlikle katılıyorum dün 2. Ay kontrolümüz vardı. Gündüz sadece kucakta uyuduğunu , uyumadığında da hep kucak istediğini söyledim. Sizi çok fazla etkilemiyorsa kucağınızda kalsın kucağınızda uyusun bi kanguru alın ev işlerini yapın, bir süre sonra kucağınızı istemicek dedi . yemek yapamıyorum hatta bazen yiyemiyorum ama hep kucağımda 🥺
Valyria bgmarik hayir alismasinda sorun yok gaz mi kucaga alisma mi anlamiyorum sancidan mi uyaniyo onuda bilmiyorum
bgmarik CanK o günler çok yoruluyoruz evet çok zorlanıyoruz ama geçiyor inanın.Ben göğsümde uyuttuğum geceleri bilirim kımıldamazdım sadece öyle uyuyor diye.Şimdi kucakta durmuyor hep oyun istiyor.
bgmarik Valyria doktorum bana gazı olduğunda al kucağında sallayarak dolaş evde demişti.işe yaradı pıt pıt attı o gazları.O dönem gazı olduğu için kucak istiyorlar evet ama geçiyor
OneMom Valyria bende senin gibiyim gazlı bi bebek bizimkisi. Bebek ağlıyo ben ağlıyorum ama ben farkettim ki ben stresli olursam bebek daha çok huzursuz oluyo ben ne zaman ki sakin kalıp stres yapmazsam ağlamazsam bebeğimin sakinleşmesi de o kadar kolay oluyo. Sen de ağlamamaya dene sonuçta herkesin çocuğu böyle de kendini teskin et ben öyle yapıyorum rahatlatıyor dene sende
CanK bgmarik ben de gündüzleri göğsümde uyutuyorum yanlara destek koyup bende onunla uyuyorum. Yatağına koyduğm an gözlerini açıyor çünkü 😁
Sarisey Valyria size bir sikinti vermiyorsa alissin annesi nolucak. Bol bol cekin kokusunu icinize opun oksayin konusun. Ilerde isteseniz de kucakta durmayacak zaten. Bugunlerin tadini cikarin. Ben cok ozluyorum🥰
Tuba Valyria Sanırım bebeğiniz 1,5 aylık. Benimkide 1,5 aylıkken başladı şuan 2 aylık olmak üzere ve aynı şekilde. Kucağa alıştıkları için değil, kucakta kokumuzu aldıkları için kendini güvende hissediyorlar huzur buluyorlar. Gayet normal bir durum🥰
elmalikurabiye Valyria kac aylik bebeginiz? İlk 4 ay aliskanlik yapmazmis hicbisey zaten. Kaldi ki kalabildigi kadar kucaginizda kalsin cok kisa bir zamanda istememeye basliyor zaten 😂
Papatyaseverr Valyria olsun alışsın büyüdükten sonra kucağa gelmeyecekler suan anne kokusuna tenine ihtiyacı var kendinizden mahrum etmeyin kucağa alışmasın diye