08mayam Bebekleriniz uyurken üstlerini örtüyor musunuz? Yoksa uyku tulumu mu giydiriyorsunuz. Bebeğim Uyurken çok hareketli ben örtsem de Açıyor oyüzden uyku tulumu arayışındayım. Önerebilecek olan var mı?
Aysecann 08mayam instagramda @minikitibaby sayfasından aldım çok memnunum,elyafsız sıcak tutuyor ve terletmiyor.daha once elyaflı denemiştim başka markalardan,çok terledi kızım
Sarisey 08mayam ortsem de aciyor zaten🤷🏼♀️ Kidzee marka oneririm icine de bir zibin sadece yetiyor.1 beden buyuk alin 2kış giydirirsiniz. Daha uygun fiyatli isterseniz de lcw de gercekten cok iyi uyku tulumlari var👌🏻
Mora Lcw den aldım dün gayet güzel canım diğer markalara göre de uygun H&M almıştım daha önce çok terletti bakalım bu nasıl olcak 😁 hiç üstünü örtmüyor dönüyor sürekli
Mora @Hemanjiomluminik evet o zaten bu kışlık hemen tükeniyor valla modelli olanlardan kalmamış düz renk bulabildim😁
Zulubik Sarisey merhabalar, memnun musunuz siz kidzee ’den? Birkac gündür hava gece çok soğuyor. Akşam sıcaklığına göre giydirdiginizde sabaha karşı üşümüyorlar mi?
Sarisey Zulubik üşümüyorlar benim evim cok sicak belki bunun da etkisi vardir ama soğuk bi sehirde yasiyorum ben sabaha karsi yorgan aliyorum ustume ama cocuklara birsey ortmuyorum elleri bile sicak kaliyor
08mayam acikahve ben de ordan almayı düşünüyorum ama malum pahalı olduğu için en azından iki yıl giyebilsin istiyorum hangi beden ve kaç tog aldınız acaba? Kızım kasımda 1yaşımda olacak
Zulubik Sarisey teşekkürler, sipariş verdim ben de umarım memnun kalırım. Kaloriferler yandığında oda sıcaklığı sabit olur da yanmadigi bu zamanlarda değişiyor dışarıdaki havaya göre. Bu değişimi tolere edip edememesi en çok merak ettiğim konuydu.
HeyArnold Sarisey merhaba ben de kidzee alacaktım ama 1.8 tog lc Waikiki aldım aralarında kumaş dışında çok fark var mı sizce ? Kızım 15 aylık 18-24 kidzee alsam mı diye düşünüyorum :)