Aysess38 BusraGS ay gece eldiveni çıkmış yüzünü çizmiş çok fena ağladı sabah farkettim bende çok fena derinden çizmiş yavrum😕🙁
Aysukk BusraGS benim oğlumunda eli hep agzındaydı o aylarda başladı emdiğini düşünüyordum ama artık ciğnediğini farkettim damaklarını rahatlatıyor sanırım ama ilk zamanlar emiyordu 😅
BusraGS Twinsmomtwoboy ilk çocuğum ve tecrubesizim sadece merak ettim cevap vermesen de olurdu yine de teşekkürler
Frozen BusraGS 2 ay 11 gunlukten selamlar. 2 elini birden agzina sokmaya çalışıyor eller hep soguk. Cuk cuk elini emiyir parmagini isiriyor..
Merve_96 BusraGS 2 buçuk aylığız tek olsa iyi zaman zaman iki elini birden sokup emmeye çalışıyor şapırdata şapırdata gören bu çocuk aç der o derce 😁
reynwoman BusraGS benım kızımda 58 günlük oldu oda son bir haftadır elleri hep ağzında şapır şupur emiyor sanırım keşfediyolar ondan emiyorlar
Edaedaeda Bebeginizin elleri hep soguk mu benm ki 2 aylik eller hep soguk doktor norml oldugunu bise olmz diyo ama geneldede hep boyle soguk olmasi da ne bilim
reynwoman Edaedaeda evet canım benım kızımda 58 günlük pazar günü tam 2 ay olacak ellerı hrp soğuk normalmış
Fatosinal-07 BusraGS ahhh aynıyız 2 aylığız elini keşfetti emziğini çıkardığı zaman elini emiyor çok zevkli bi şekilde