nurtalay Kızlar bebeğim 6 aylık mama sandalyesi istiyorum güzel bişeyde olsun istiyorum ama çok pahalı bütçemi aşıyo iyi olanlar satan var mı ?
iki_prens_annesi_ nurtalay bime geliyo yarin 60 tl sanirim burda kargoyla ugrasana kadar bimden alin bence
Deletedmom416 nurtalay canım trenyolda 140 TL falan mama sandalyesi sipariş verdim ayrılınca masa sandalye oluyor çocuklar için çok kullanışlı bi bak derim 💜
nurtalay iki_prens_annesi_ ya o tarz değilde biraz daha geniş olsun istiyorum şu kademeli olanlardan falan eğer bulamazsam Ikea dan almayı düşünüyorum zaten BİM’e gelenlerin ayakları falan sağlam durmuyo çok devrilecekmiş gibi gözüküyor kullanmadım bilmiyorum ama dıştan duruşu öyle
iki_prens_annesi_ nurtalay anladim ben kujjunun mama sandalyesini aldim 120 tl felandi sanirim internet uzerinden hepsi buradada var bi bakin isterseniz masa sandalye olabiliyo ayrilip
Ssultannn nurtalay doğru tespit canım aynılarından e bebekte de vardı çünkü iki gün önce aldım bende e bebekten baby plus ın o ucuzlar elini bile azcık bastırsan sağa sola gidiyor asla tavsiye etmem
Dimple-gamze nurtalay ikeadan da aldım e bebekten kademeli baby plus da aldım ama ikea taşıması temizliği çok kolay. Dear deer loveden de mnder kılıf sipariş ettim çok memnunum
iki_prens_annesi_ nurtalay evet gayet memnunum cok saglam yaklasik 20 gundur kullaniyorum suanlik sorun olmadı
nurtalay EGkmn06 ya o kadar çok veremem işte o yüzden 2. El bakıyorum ama güzel rahat bişeyde oldu istiyorum
nurtalay Ssultannn dimi ya görüntüsünden belli zaten bide bebeğim biraz kilolu ve hareketli allah korusun düşse falan çok tehlikeli
EGkmn06 nurtalay Ben cok memnunum ilk bebegim 2.ye de yeter 3 ye de yeter bu sandalye gayet saglam çünkü. Bim dekini önermem bebek hareketliyse devirebilir sandalyeyi
tosbikyanak-ela- nurtalay çok pahalıya gerek yok bence ben ablamın oğlunun kini kullanıyorum mesela 6 sene önce almışlardı inan ki oda gayet güzel iş görüyor