Minikpandaninannesi Merhaba kizlar oğluma dini çizgi film izletmek istiyorum hangi kanallarda dinî çizgi filmler var bilen varmi
Balkizlarim Minikpandaninannesi diyanet TV var semarkand TV var YouTube’dan açıp bakabilirsiniz ayriyetten 😉🤲 ben 3 kizimada dinletiyorum ilahi ve cizgifilmleri’ni
Sugul Minikpandaninannesi diyanet tv de var güzel çizgi filmler birde youtube da bibercik tv diye bir kanal var ilahileri çok güzel
Aminegokce YouTube den izletiyorum kızıma çok güzel videolar var 22 aylık kızım sordum sarı çiçeği ilahisinin ilk kıtasını çatpat ezberledi bile. TV den bilmiyorum🤷🏻♀️ İyiki böyle videolar var çok güzel şeyler öğreniyorlar
Minikpandaninannesi Aminegokce yaa benim evde internetim yok keske olsa bende belki tv de vardir dedim
Aminegokce Minikpandaninannesi diyanet tv semerkand kanallarında vardır muhakkak orda da çok öğretici şeyler oluyor☺️ Zamanla o da olur inşallah 🤲🏼🌸
Sugul Minikpandaninannesi saatlerini hiç bilmiyorum ya youtubedan bakıoduk bizde şeker hoca ve yusuf un dünyası güzeldi şuan tvde yayındalar mı bilmiyorum
Sugul Minikpandaninannesi oğlanı sallarken üşenmedim baktım yayın akışına çizgi filmler hafta içi 17.30 da haftasonu 10.50 de başlıyormuş canım peşpeşe bende açayım bari video izletmiyordum artık telden iyi oldu