ipek3 kızım sürekli uyanmaya başladı. Emzirerek uyuttuğum için çok zorlanıyorum. sizde durumlar nasıl?
Damlakurutoprak ipek3 şuan 8 aylığız 7. Ayımızda bizdede aynı durum oldu ama o zaman karantinada olduğum için kayınvalidem ilgilendi gece 6 kez uyandığı olmuş çok şükür şuan düzene girdik
Papatyaseverr ipek3 uyku konusunda aynıyız beslenme konusunda beri yoruyor iştah sçıldı tabi büyüdükçe bebişe yetişmeye çalışıyorum 😀
ipek3 Sidal önceden ellemeden 5 saat uyuduğu olurdu şimdi sürekli uyanıyor. Hatta iki gecedir gece kalkıp uyumuyo 2-3 saat😑
Zeynephatice ipek3 bizde 7 aylığız dediğiniz gibi sürekli uyanıyor bazen saat başı kalkıyor bazende uyanıp saatlerce uyumuyor 1 ayı aşkındır böyle durumumuz inşallah düzelir🙏hepimizin bebekleri
MelekAnnesii Bazen 15 dk bir uyaniyor ama uyursa da saat basi kalkiyor dogdugundan beri uykumuz hep boyle gece 3 defa kalksa sukur bugun guzel uyudu diyorum 🤷🏻♀️
Kagan-89 Bizde 7aylığız geceleri saat başı uyanmalar..uyuturken cok zor dalması gu duzleri zaten uyku yok!! Insallah duzeliriz😇
MelekAnnesii Dimple-gamze hayir denemedim cesaretim de yok acikcasi sanki oglumda hic ise yaramayacak gibi geliyor
Dimple-gamze Zeynephatice biz de bu dediklerinizi 6.ayda yaşadık ve çareyi uyku eğitiminde bulduk 1.5 ay oluyor eğitim vereli tavsiye ederim☺️
Yamanmasal28 Merhabalar bizde 7 ay 10 günlüğüz çok sık uyanma gözler kapalı ağlama var geceleri birde yeniden gaz sancımız başladı gece 3 gibi gaz başlıyor sebebini bulamadım
Yamanmasal28 Bellatrix Acaba ek gıdadan mı yoksa yerde oturuyor üşütme falan mı yapıyor diye düşünüp yollar arıyorum ama yok sizinde mi gece oluyor peki
Bellatrix Yamanmasal28 Aynen daha çok gece oluyor bizim allerjık bebek daha çok ona bağlıyorum ama üşütüyo mu onu da bilemiyorum
Dimple-gamze MelekAnnesii hiç öyle düşünmeyin desem de ben de sizin gibiydim ütopik geliyordu ama eğitime hazır olmayan bebekler değil anne baba olarak bizlermişi
Def2020 ipek3 8 ayı gectık 3 ayrr ole memeden cıkardgm an baslıo aglamaya yoruldum 20 dk bi 50 dk bi derkn gecede 20 defa kalkıyrm
Deletedmom389 ipek3 al bendende o kadar geçen gece saat başı uyandı dişi çıkıyor ondan diye düşünüyorum ağrıyor diye calpol veriyorum biraz rahatlıyor