Bahar_12aras Iyi akşamlar arkadaşlar İlk sorumu soruyorum bebeğim 6 aylık son 1 haftadır pişik ve 2 gündür pişik olan yerlerden kan geliyor doktor krem yazdı ama fayda etmiyor evde uygulayabileceğim bi yöntem var mı?
Medogan Bahar_12aras biz de bir kere hafif bi pişik problemi yaşadık saf zeytinyağı alıp sürdüm 2 günde geçti. Ama marketten almadım köyden buldurttum
AyselDeniz Bahar_12aras altını yıka ama ıslak kalmasın zeytin yağı sür ama hakiki zeytin yağı şayet yok der isen sudocrem var oda çok iyi
Tosbigim Bahar_12aras doğal hakiki zeytinyağ hemen etki ederdi bizde. Aşırı pişik olmadı hiç oğlum. Bez değiştirebilirsin.
Duygu01 Benim bebeğimde öyle olmuştu tek trosyd krem geçirdi bide sürekli altını açmak yıkamak önemli
Zuleyham Bahar_12aras weleda calendula denedin mi canm bende almanyadayım weleda iyi geldi benim kızıma
Bahar_12aras Medogan elimde zeytinyağı var ama kanadigi için fayda eder mi l yaraları kapatır mı yoksa gittikçe yumuşatıp uzatır mı
Medogan Bahar_12aras denemekten zarar gelmez deneyin isterseniz olur belki özellikle saf zeytinyağı demişlerdi bana ondan marketten almadım inşallah çabucak düzelir 🙏
Bahar_12aras Tosbigim bez değişimi yaptım doktorun önerdiği bezi aldım ama nafile uykudan bağırarak uyanıyor acıyor demek ki oturtturmaya korkuyorum kucağımda