Hayat63 Merhaba kızlar nasip olursa 13 kasım kızımın doğumgünü evde amcalar dayılar dedeler kendi aramızda bir kutlama yapacagız ilk kutlama olduğu için özen göstermeye çalışıyorum ama ne konsept ne de kıyafet karar veremedim konsept ve kıyafe içşn ınstagramdan ya da herhangi bi sayfadan öneride bulunabilir misiniz neler yapabilirim acaba hatta varsa sizin değişik konseptli fotograflardan da birer fikir edinebilirm bekliyorum😍
Adarenn Hayat63 ben patisserie konsepti yaptım daha önce paylaştığım fotoları görmediyseniz foto atabilirim.
Hafsas Unicorn konsep dsundm balon zinciri felan yapip kizimn ftoaunda bir afis yaptrip duvara asicam guzel bir masa unicornlu pasta feln tabiki..elbisede kararsizim unicornlu kizima elbise mi alsam yada anne kiz kombini mi bilemiyorum
Hayat63 Hafsas balon zinciri felan yaptırcam bebegimin ilk partisi diye bir sayfa var ınstada şuan ordan bakıyorum unicorn bende düşündüm hatta çok güzel unicorn elbise var bebekler için bayıldım
Seyma-55 Hayat63 8 kasmda benin oğlumun doğum günü mickey mouse konsep yapıcam ınstagramda selisatolye diye bu sayfa buldum cnm cok guzel seyler var yardımcada oluyor bayan bakablirsin. Şeyma hanim yonlerdi diyebilirsin yardmci olur yanls anlama sayfayla alakm flan yok sadece bayan cok ilgili , begendim yani sayfayı. Bende oraya yaptrcam baya bisey var hatta yaptıracağım 🤭
mommelis Adarenn selamlar, konseptiniz çok güzel olmuş, bu afişler nasıl kargolanmıştı acaba siz sanırım eddadijital in sayfasındaki straforlardan almadınız değil mi? Ben de sipariş vermeyi düşünüyorum da afişin malzemesi kagıt mı yoksa branda gibi mi acaba?
Hazalinannesi42 Hayat63 bizimde 24 aralikda bende yapicam insallah. Ben konseptsiz yapicam renklerin uyumuyla bisey yani sade olucak
Hayat63 Hazalinannesi42 oda güzel olur aslında ne bileyim ilk olduıgu için farklı bişwyler olsun istiyorum açıkcası pandemiden dolayı doğru düzgün hiç bir kutlamada yapamdım diş vs gibi hwpsinin acısını bunda çıkarcam😂
Adarenn Hayat63 yerdeki ve duvardaki afiş eddadijital sayfasından yaptırdım balonlarida partidunyasi dan aldım 130 adet balon gitti afişler toplam 195 TL kargo dahildi. 200 tanede balon aldım 60 TL tuttu.