zeynominiik Merhabalar, Lcw internet sitesinden bebeğime 9 parça kıyafet aldım fakat beden olarak küçük geldi. Eşim de fişini atmış. Fişsiz iade alıyorlar mı? Değişim olacak daha doğrusu aynı ürünlerin büyük bedenleri.
Gzdzeynep zeynominiik faturasını mail adresinize gönderiyorlar ordan çıktı alıp değişim yapabilirsiniz elinizde fiş fatura olmadan almazlar
Elele zeynominiik fişsiz sanmıyorum bi de ben aldığımda fişinde değişim ve iadeler mağazalardan yapılıyor şeklinde yazıyordu sanki öyle hatırlıyorum yine de müşteri hizmetlerine danışmakta fayda var tabi
ikikizceanasi zeynominiik internetten alışveriş yapmissiniz hesabiniza girip faturayi mailinize yollayin kasada gosterirsiniz aynisi basima geldi bu sekilde magazadan degistirdim
nikimikedi7 zeynominiik etiketleri üstündeyse internetten aldım dediğinizde yapıyorlar.benim kaç defa içine fatura koymayı unutmuşlar o şekilde değiştirdim.
zeynominiik Elele etiketleri falan hepsinin üstünde ama ya 😕 değişim olmazsa gerçekten çok çok üzülürüm az buz bi miktar da ödemedim 9 parçaya az çok biliyorsunuzdur fiyatları.
zeynominiik Lina16 internet üzerinden aldım tekrar geri göndericem, o şekilde yapıyorlar mı? İade gibi gözüküp değişim olacak aslında yani
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi zeynominiik Mail adresinizde fatura vardır çıktı alarak mağazadan değişim iade yapabilirsiniz. ☺️
Melindaninannesi zeynominiik evet mağazada kalmıyor çoğu ürün malesef mağazada iade edip tekrar internet sitesinden alabilirsiniz.
Yusufyigit-1 zeynominiik eğer internet adresinde varsa büyük bedenleri, başka mağazalara bakabilirsiniz. Bedenini aratip.. yada size yakın mağazayı arayil baska mağazadan ürünleri talep edebilirsiniz
Lina16 zeynominiik canım zaten Mail adresinden görüyorlar siparişi arayıp iade edeceğinizi söyleyin yardımcı olsunlar
zeynominiik AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Bilecik’te yaşıyorum ben, küçük bi yer buradaki lcw’da benim aldığım ürünlerin hiç biri yok maalesef, beğenmediğim için internet üzerinden alışveriş yaptım zaten. Geri iade şeklinde yollayıp tekrar alışveriş yapamaz myım?
zeynominiik Duygu01 mağazadan mı değişim yapıyorsunuz? Anlatmak istediğim o işte. Bilecik’te yaşıyorum ben. Burası küçük bi yer olunca mağazaya öyle aman aman güzel şeyler getirmiyorlar. Mesela benim internet üzerinden aldıklarımın hiç biri mağazada yok. Ben tekrar iade gibi gösterip yani aldığım ürünleri geri gönderip aynılarının büyük bedenini almak istiyorum. O şekilde oluyor mu?
Esmakyt zeynominiik googleye lcw online yazip en altta kargo takip olmasi lazm yada bi kargo isareti orya aldigniz urnlerin takip num yazip fisini cikartabliyorsunuz bende oyle ypmstm
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi zeynominiik Mağazadanda faturanız ile iade yaparak paranızı alabilirsiniz. Geri göndererek de iade işlemi yapabilirsiniz. Sistemden iade oluşturun. ☺️
Esmakyt zeynominiik olur cnm ben oyle yaptim cnku o fis detayini capsla telefonuna magzya gidnce kasadaki calisana goster
Meryeyp zeynominiik doğum günümde hediye almışlar değişim fişi yoktu kasiyere rica etmiştik değiltirmişti
balcicegin_annesi zeynominiik programdan siparişlerime bakm orda size ait ordan verdiğiniz belli zaten bende fişi götürmedim ama tlfnu gösterdim ordan sipariş nodan geçtiler
zeynominiik balcicegin_annesi kuzum benim amacım mağazadan değişim yapmak değil, ürünleri geri gönderip değişim yapmak. Aldığım ürünler buradaki lcw’da yok çünkü.