ilaydanurhvt Slm kızlar. Bebişleriniz kaçıncı aydan sizin hareketlerinize tepki vermeye başladı ? Ne zaman onlara oyun oynamaya başladınıx ve sizi tam net olarak ne zaman görmeye başladı😊 çok meeK ediyorum o günlerin çabucak gelmesini istiyorum
Kader477 ilaydanurhvt 2. Ayda tepkilere başlıyolar şuan 2 bucuk aylığız ben odada yokken bi sağ bi sol beni arıyor bana gelince susuyor bişeyler söyleyince sesler çıkartıp gülüyor ve en güzel duygu tedirgin olduğunda yada korktuğunda beni sıkı sıkı tutuyor 😌
SedatDeryaGlm Benimki 2.ayda tepki veril bişeyşer söylemeye başladı arada dans edince çığlık atıyor şimdi 3aylık olcaz agular filan cidden daha da bi tatlı oluyorlar ☺️
ilaydanurhvt SedatDeryaGlm cidden daha bi farklı oluyorlar. Bnimki bi kaç gün sonra 1. Ayını tamamlıyor az kalmış demrkki 😊
Nisanur 2.aya girdiğimizde gülüşlerime gülücüklerle cevap vermeye başladı meleğim 😚 şimdi 87 günlüğüz sürekli konuşuyor benimle agular falan çığlık kahkahalar evde inliyor artık evde bebek var diyebiliyorum yani 😇
renkliruya Ayın içindeyiz ben konuşunca gülüyor ve aa uu diye sesler çıkarıyor ama şuanda kısa süreli..
ilaydanurhvt Deleted0089 ayy ne güzel bn altını değiştirriken bezi eline veriyorum 😂 tutamıyor tabii 😂 ams mutlu oluyorum 😂