Joseaaa Kızlar bebeğim 6.5 aylık bir günde ne kadar yemek yedirmeliyim ek besin ve ne kadar su vermeliyim. Doktora da gidemiyoruz ki sorayım. Hep az vermiyorum gibi geliyor siz nasıl yapıyorsunuz ya da doktorunuz ne söyledi bilen aydınlatirsa sevinirim
DeniZzZzbrn Joseaaa merhaba benim de bebeğim 6.5 aylık. Tadımlar bizim çoktan bitti. Sabahları yumurta sarısı ev yapımı lor peyniri bir Çay kaşığı pekmez öğlen bazen meyve ev ypımı yoğurt ya da bebek irmiğine meyve katıp muhallebi gibi bazen öğlen atlayıp akşam tarhana çorbası veriyorum peynir altı suyuyla yapıyorum. Bazen iki meyveyi karıştırıp veriyorum. Dün elma havuç haşlayıp verdim çok sevdi. Değiştirip değiştirip veriyorum ama az veriyorum istemediği zaman Asla zorlamıyorum yeni alışıyorlar çünkü onun dışında hep anne sütü. Umarım bilgilendirici olmustur az da olsa 🌸😊 bu arada su da gün içinde de veriyorum miktarına bakmaksızın çünkü terliyor su kaybediyor miktarlara çok takılmayın bence. Betul6565 Bugra2020
Joseaaa DeniZzZzbrn çok saol canım ben zorluyorum ya hiç ağzını açmıyor çünkü kenardan köşeden ittirince yiyor hatta tarhanayi seviyor da ama ağzını açmıyor. Ağzını açmadığı için öğünde 5 -6 çay kaşığı anca veriyorum ama çok mu az merak ettim