bukleliana Ben de çorapsız yatırıyorum ama patikli alt giydiriyorum üşür belki diye. Patikli altın zararı olmaz heralde? 🤔
metehanmom_ Anaogul zaten olduğumuz yerde artık soğuk işin kötü tarafı oğlum üstünü örtmeyi sevmiyor hemen ayaklar havaya kalkıyor üzerindekini atıyor bu gece bile 2 defa tamamen açıktı üstü kalktım
Merve-miray metehanmom_ Ben battaniyesini beşiğin kenarlarına sokuşturuyorum 😄😄 üzeri açılmıyor artık
Merve-miray Anaogul Çorap bacağını sıkıyor diye çoraplı eşofmanlarını giydiriyorum. Bide benim kızın ayağın da çorap olmadığı zaman eli ayağı terliyor buz gibi oluyor
Anaogul Merve-miray haaayır kendinin altına sırt kısmına yani kenarlarını sıkıştırıyorum şey gibi koltuk örtüsü gibi ay anlatabildim mi 😂
Yeniann3 Anaogul bende bunu düşünüyorum. Giydiriyorum iyi değil çıkarıyorum üşüyor. Ne yapıcam şaşırdım
Merve-miray Anaogul Aynen 🤣🤣 üstlerini açmasalar onlara böyle bişey yapmayız ama kendileri durmuyor 😄
bakcay4 Anaogul gündğz çoraplı ama yatarken gece gündüz farketmez çoraplarını çıkarırım zaten sıcacık oluyo uyurken ayakları