Erkencikus Merhaba arkadaşlar ben 32 haftalık erken dogum yaptım.bebegim 25 gun kuvozde kaldıktan sonra evimize geldi bir hafta kaldil beraber .herşey iyi gidiyordu. Kiloda alıyordu. Son gün nefesinde bir degsiiklik oldu doktora götürdük. Doktor yitkunmayi beceremiyor cigerleine sut kaçmış dedi tekrardan kuvoze aldı brbegimi. O kadar ağır geldi ki iyice psikolojim bozuldi. normalde dayanıklı biriyimdir ama bu defa herşey çok ağır geldi herşey üstüme geliyor. Durumu cok sukur iyi .3 4 yine verecekler bebegimi ama çok korkuyorum. Doktor yine olbailir tgelişene kadar dedi hisettigin an hemen hastaneye getir yada ambulansı ara dedi. Kimse anlamıyor sanki bakamiyormusum gibi hissettiriyorlr ama elinde değil korkuyorum o benim herseyim. Başına gelen var mi. Doktor emzirme ve aynı anda biberon kafasını karistiruor olabilir dedi . Emziriken kaçıyor olbilir ara verin biraz dedi. Artık tamamen biberonla beslucem. Zaten hep sutumu makine ile sagip veriyorum. Yeterki cani sagolsun tek biberonla vereyim. Ama bu defaki yogunbakim surecimizde sutumde iyice azaldi sagiyorum ama artık eskisi gibi değil yetmiyor yavruma. Sanki mama ile devam edeceğiz ne yapacağım ben 😢
dilarammm Erkencikus benimkiler 53 gündür küvezdeler 27 haftalık doğdular tek biberon mama yeşinler birinin akçiğeri hiç çalışmıyor makineden ayrılamıyor hemen kalbi duruyor diğeri beslenemiyor solunumu düşüyor
Zhdyslmn Çok geçmiş olsun canım süt artıcılar var humananın onu bi dene istersen bide hurma ve dut kurusu çok güzel süt yapıyor dut kurusunu aktardan bulabilirsin
Erkencikus Zhdyslmn humana herguniciyorum ama stres kaynaklı sanirsam. Diğer yogunbakim sürecinde bu şekilde digildi cunku