Hemsirebianne [bilinmeyen] madecassol cilt yenileyici bir etkisi olacağını sanmıyorum contractubex de Şuan sezeryan izime sürüyorum pek işe yaramadı gibi. Hamileyken lierac kullandım hiç çatlamadım
Milaninannesi Hemsirebianne hyperinol önerdi bana doktorum ameliyat izi için. Henüz düzenli kullanamıyorum ama eczacı etkili olduğunu söyledi 🙄
Milaninannesi [bilinmeyen] çatlayacak olduktan sonra hiçbir şey işe yaramıyor maalesef 🙄 hamileliğim boyunca iki elin parmaklarını geçmez krem sürme sayım ve tek bir çatlak oluşmadan doğum yaptım 😎😁
Glitter [bilinmeyen] contratubex yeni olusmus ameliyat yaralarina iyi geliyor, catlak durumunu bilemem. Biooil ise catlaklarin gorunumunu epey hafifletiyor, en azindan rengini acar, ancak hic biri tam iyilesme saglamaz
SBBGurLek Bende ölümüne yağlar kullandım deli gibi düzenli hemde yine çatladı yine çatladı yengem hiç bişi sürmedi sıfır çatlak çatlamaya niyetliyse hiçbişi sanmıyorum durdurduğunu
Zynt [bilinmeyen] okadar cok kullandim ki mustela lierac hindistan cevizi yagi vs vs hic bir etkisi olmadi verdigimiz paralara yazik bi nemlendirici sursen daha iyi bence yine catlak olustu
beyzaarduc2 [bilinmeyen] Çatlayacağı varsa maalesef çatlıyor 😕 Ciltten cilde değişkenlik gösteriyor bende krem kullandım 6. Ayımdan sonra ama son ay çatlaklar oluştu ama benim kuzenim hamileliği boyunca hiçbir kremi kullanmadı bir tane bile çatlağı yoktur bu da şans işi işte 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
Zuzuu [bilinmeyen] contraktubex çatlak kremi değil doktorum onu bana ameliyat izim iöin vermişti bir süre kullandım ama pek bi etki göremedim sanki